befeküdtem alá, ne legyen nagyobb baja de semmi és pont akkor mentem először utasért az SV-vel. Szegény lányka nagyon hős volt és bátran ült mögöttem bár levegőt nem nagyon mert venni.
SV-vel nem törtem magam csak pitbike-kal de azzal kórház szintig júniusban. Medence megcsípő zúzódás bevérzésekkel. 2 hétig úgy jártam mint a robotzsaru
jajja a gyári olyan 90%-os állapotú mert egy tesco parkolóba annyira jó voltam, hogy leért.....az is..... meg a kormányvég stb. De a kapunál még komolyabban nem húztam le tologatásnál Az arrow kisebb lesz jóval
Mi újs,hogy vagy?
Amugy szép jonapot a nagyérdemünek!Képeket feltoltam tegnap!
Chachkamachka van már motorod?
Jóéjt, örültem! és talán akkor majd írok msn en is! halesz bátorságom!
na lépek! jóéjt!
SV-vel nem törtem magam csak pitbike-kal de azzal kórház szintig júniusban. Medence megcsípő zúzódás bevérzésekkel. 2 hétig úgy jártam mint a robotzsaru
De ugye neked nem eltt nagyobb gondod, csak elvesztetted az egyensúlyod... grat hozzá... mármint az arrowhoz
nah, helyes... de engem a gyári érdekelne, nem ment még neked senki? nem nyomta meg?
(nyár, balatonlelle, meki parkoló )
itt meg már el is indult no meg persze nyert is
Elvileg tegnap felkerült a rendszer az SV-re és jövő szombaton hringre fel is jön.
dobod még megvan?
Ennél feltünőbbre gondolsz? Ilyen a csapatszínünk, úgyhogy nem leszek feltünő. Ez is PSI ruha.