örülök neki hogy meg lesz a szépséged wazze
azt a zabszemet feljtsd el,ez olyan mint a nök ha úgy közeledsz mint egy félénk nyuszi jaj de édi vagy és ezzel itt vége a dalnak,mehetsz haza
de ha rámenös-egy bizonyos határig,legény vagy a talpodon akkor igen az össze is fog jönni a kellemes idöt hoz a jövö...
bocsi csajok,de tuti hogy nem kell egy tutyi mutyi ficó oda haza ugye ?
szóval a félelmedet rögtön felejtsd el tiszteld az erejét és ugyan az mint az elözö busád,csak még ujjabb
......erre nem írok semmit!
Nem mentél se sehol 260-nal 2-4 centis latyakban Barátom!. ...Pláne nem nyílegyenesben!
...különben a neved ROBOCOOP lenne!
....mert hülye azért nem vagyok!
Én minden telet végig motoroztam latyak ide-vagy oda! Ezt a kutyám sem veszi be!
ne izgulj sok oka lehet
a leg kézenfekvöbb ok napi 2L viz mennyiség pótlás...
az agy jelzi ezt legkorábban ha hiányt szenvedsz régebb óta ,,mivel gondolom te is tanultad az agy lüktetö mozgásban,dolgozik,ha nincs kenés annyi,és a vizháztartásunk nem oylan mint egy motor blokk óóó hiányzik öntök bele és már jobb is,mire átalakul a viz háztartás idöbe tellik,pár nap,mire korrigálja ezt a szervezet,és fent kell tartani a szintet,mert könnyebben fogy mint pótlódik...
aztán pl nekem még plusz a légkondi is kikészitette a fejemet,frontok jönnek salyog mint állat...
mit szeretnél megtudni még? http://emberiagy.lap.hu/
nah itt a másik beszólás,
látod ott a lényeg ha nem teszik ne nézd végig,nem fogok szellemlovasként kockáztatni úton hogy mások örömére mocizak,nem történik semmi,nekem elég ha 60-80 nál ledöntöm a mocit rendesen ...
az a baj hogy mi már hozzá szoktunk ahhoz hogy iylen monstrumokkal nyomulunk,nekünk ez természetes,de másoknak nem,a hangja,viselkedése teljesen más egy ekkora mocinak mint egy kisseb mocinak,és feltöltöm mert sokakat érdekel,akik kisseb mocival nyomulnak...
gixxit
hiába cseszteted mert felraktál 1 videot amiben semmi nem történik ilyet ne csinálj mert vicces
nem tudtam én sem végignézni mert nem történik semmi.......a hétköznapokban is keménnyebben megyünk.
ha felraksz 1 vidit az basszon oda rendesen
miért ha te birod hogy igy lehet meni szerpentinen ezen a környéken,akkor nem azt fogom rá irni hogy jó akkor azon a túrán mehetünk versenyezni...
hanem hogy jaj de jó akkor én is arra megyek mert én is élvezni akarom....
beirtam hogy jobb leszek a bocival kanyarokban-nem azt kell rá irni hogy sokkal fosabb mint a hayabusa ezt magamtól is tudom hogy nincs oylan erös gép
aztán elfajul odáig hogy ha oylan faxa gyerek vagy akkor miért esel el,,,
ki kinek szól be ?
tök mind 1
mikor hol esel,mikor elesel akkor elesel,ennyi nincs magyarázat mit miért...
én meg mentem már 260 al 2-4 cm latyakban és nem nyil egyenes volt...
és én is kevellek
jó a föztöd de nem csak ezért
azt a zabszemet feljtsd el,ez olyan mint a nök ha úgy közeledsz mint egy félénk nyuszi jaj de édi vagy és ezzel itt vége a dalnak,mehetsz haza
de ha rámenös-egy bizonyos határig,legény vagy a talpodon akkor igen az össze is fog jönni a kellemes idöt hoz a jövö...
bocsi csajok,de tuti hogy nem kell egy tutyi mutyi ficó oda haza ugye ?
szóval a félelmedet rögtön felejtsd el tiszteld az erejét és ugyan az mint az elözö busád,csak még ujjabb