akkor fizetsz többet,ha csak nics leértékelés,ezekben meg az a gubanc hogy csónakokat árulnak olyankor,elmész idö rohangálsz és mind csak szivatás,mert rám sosem volt méret,azok elfogynak pik pak
na ezért nem cserélem le csak ha a PSI csinál nekem narancsot. puposba meg minden, addig marad a mostani, legalább alá tudok öltözni bár csak alulra mert a kabát az pont jó....vajon mér? tuti széles a hátam
háá nem tom, ruházatba necces a külföldi vásárlás. Az a kkorrekt, fogok felpróbálom, ha kicsi nagyobbat, ha nagy kisebbet és ha okk, és a cucc is megfelelő megveszem. Alkatrészbe más, mert ugye az tök min1...
Naja... egy picit kopott volt.. Amúgy télleg nagyon hasznos dolog, mert ugye ha be van pont állítva, akkor nehezen jön fel a cipzár, nos ezzel pikk pakk megoldható, hisz felveszed, cipzár behúz, majd hátul lévő tekerővel rászorítod a vádlidra.
nekem is valami állíthatós kéne mer a difi alá ha felöltözök akkor már kissé megvastagszik az amúgy pálcika lábam a bőrcuccom meg most lett felújítva, ráfért
minden bizonnyal erre gondolt!