Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

minden bizonnyal erre gondolt!
mennyit nyomsz fekve ,jók a mellizmaid
gondolom erre céloztál
...akkor meg no para... nem te leszel a feltünő! annyira!

szerintem kimész, rájukcsapsz az asztalra, vagy rájuk fújsz, úgyis tüdőre gyursz, aztán tuti csinálnak pont neked megfelelő méretet.
tok... de min1, már megvettem.
ők egyénre gyártanak amúgy is csak ki kell menni próbálni meg minden. De csinálnak neonsárgát is szóval én a narancsommal nem leszek kirívó

jaja....gyúrok ezerrel, főleg tüdőre
akkor fizetsz többet,ha csak nics leértékelés,ezekben meg az a gubanc hogy csónakokat árulnak olyankor,elmész idö rohangálsz és mind csak szivatás,mert rám sosem volt méret,azok elfogynak pik pak
naja... gyursz mi?

írj nekik, tuti csinálnak csak neked egyet!
na ezért nem cserélem le csak ha a PSI csinál nekem narancsot. puposba meg minden, addig marad a mostani, legalább alá tudok öltözni bár csak alulra mert a kabát az pont jó....vajon mér? tuti széles a hátam
oke..., de akkor is.
menj be egy boltba próbálj és rendeld meg neten,nagy boltoknál fel sem tünik hogy próbálgatsz...megköszönöd és már rendelheted is
egyedi... nem sok ilyen színű bőrrucit látni az utakon
monnyuk én nem mernék rendelni, mert azért csak próbálni kell
háá nem tom, ruházatba necces a külföldi vásárlás. Az a kkorrekt, fogok felpróbálom, ha kicsi nagyobbat, ha nagy kisebbet és ha okk, és a cucc is megfelelő megveszem. Alkatrészbe más, mert ugye az tök min1...
helyes
Szívesen!
most meg oooooolyan narancssárga, hogy ujjjujjjj na ez az ami hiányzik az oxtarból...na de 5 éve még nem volt ilyen választék mint most

majd lesz ruhacsere is, de majd ha lesz lehetőség a psi-re
okeee... majd összeszedek némi önbizalmat...
http://www.fc-moto.com/
itt vannak nagyon jó corsa árak
érdemes rá lesni ha már áldozol rá
hayagirlnek 268 -298 plusz posta 9 eu hungariba
Naja... egy picit kopott volt.. Amúgy télleg nagyon hasznos dolog, mert ugye ha be van pont állítva, akkor nehezen jön fel a cipzár, nos ezzel pikk pakk megoldható, hisz felveszed, cipzár behúz, majd hátul lévő tekerővel rászorítod a vádlidra.
na én mentem,asszem hazaért az uram jó éjt
egen.....de hozzámszólhatsz ám msn-en
rég beszéltünk!
na majd holnap felhívom
nekem is valami állíthatós kéne mer a difi alá ha felöltözök akkor már kissé megvastagszik az amúgy pálcika lábam a bőrcuccom meg most lett felújítva, ráfért
noénnemtom... utoljára nem tom mikor beszéltem vele... talán még kedden.