Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zsuval mi van?Tegnap se volt
sziaaa! kössze!

most vettem még 1 hetes sincs és imádom. számomra ha csimma, sidi. elfogult vagyok, talán. indokoltan, esetleg
hello drága
csini ez a csizma tényleg
örülök hogy mindenki mond valamit,tetszik az is nagyon
ja termsz a be ki kapcsolható szellőzők alap a csizmán.
Szia!

Csak ajánlani tudom a sidi vertigot! Nem fogsz benne csalódni! Nagyon profi csimma, megéri! Cserélhtő rajta minden ami csavar fogja, állíthtó vádliméret ami felvételnél nagyon előnyös tud lenni, szal lehet borsos a 60 ezres ár érte, de megéri hidd el.

ui..: bocs hogy beleszóltam.
nagyon tetszik ez a csizma
lassan nekem is kéne venni mert kezd csúnyán elfáradni az oxtar....sokat megélt már szegény
csak előbb találjam meg a fél kesztyűmet mert elbújt mind a 27 nmes lakásomban
a képeim között az utolsón a férjemen ugyanolyan van,bár alig látszik a csizma
eggyet értek mindenkinek magának kell jó legyen
még arra is felhivnám a figyelemt hogy ebben az árkategóriába mikre gondolnak még apró szellözetö nyillások hátul a saroknál,ami normális tempónál turázáson is érezhetö hogy szellöztet,föleg ha kiljeb rakod a lábad ,nem annyira szorngatod motorod,és nem megy bele a viz ha esik,de ha ez a problémád feléép,akkor duck tape,esni mindig kevesebbet esik,de többet van láb izzasztó meleg,én mondjuk mindig figyelek rá,van láb sprém,ami segit...http://www.motorbikestoday.com...
en mondtaaaam bar az is teny h nincs osszehasonlitasi alapom...de nekem szemely szerint bevalt
akkor mi a kérdés?
most jut eszembe,nekem van Forma csizmám csak az még a TDM-hez volt,tuti jó csizma
egy szint fölött szinte mindegy milyen márka mert kb ugyanazt adja, innentől van, hogy kinek mi a szive csücske.
tényleg jó
Most nézem ez az én csizmám de a Brad Pitt-en van
http://www.ashtonsaccessories....
az F1 es tipus az ami esetleg olyan minöséget mutat mint ami nekünk kell,többibe elég kevés az anyag,pont azokrol az oldalt éppen oda tett valamiröl beszélek elég kevés,mikor lekoppan a boka...
ne csak azért legyen csimánk hogy elmondhassuk,hanem ténylegesen védjen is...
Bocsi itt a kép
vagy inkább nem a nők pletykásabbak?
Nagyítsd ki a képet , hátulról láthatod az smx-et első komoly csizmám, nem azért vettem mert Mr. vagy Zoo ajánlotta, de nagyon kényelmes, csak ajánlani tudom!
meglátom,apa mennyivel toldja meg a csizmára szánt pénzemet
az évek meg a rutin
hm...pontilyenemvan
ugyanúgy emberfüggő mint a gumi, van aki 50-est használ hiába jobb szerintem a 60 vagy a 70 magas, de nem szoktam vitatkozni
na igen,árban húzós de szeretnék igazán jót venni