Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

úgy úgy ahogy mondod. figyelj Speed. az elöbb aztmondtad mindent tanulsz
Nem kell tántorogni. Leülsz a fotelba oszt gyia.
szegény állítolag nagyon romon van. szal inkább hagyom.
én iszok vagy motorozok. együtt sose. pécsen ez megy. motor meg a buli. ez a pécs stunt crew és meg kell hagyni eddig engem egyszer láttak részegen de akkor is csak azért mert nem huzták ki a kulcsot a zárból és nem tudtam bejönni. akkor megittam 7 deci Jägert. na akkor voltam romon
Hívd fel hogy vigye el a tevenyálat aztán hozzon valami rendes italt helyette. Szerinted megteszi?
Az ivósoknak ajánlom, hogy ne panaszkodjanak, ha nem lesz majd pénz erre, meg arra... Jól tudjuk mindannyian, hogy kurva szar érzés az, hogyha egy pár szétválik, főleg az első hónapok, hetek a kínzóak, bár ez emberfüggő. Nekem is szar volt, de kegyetlenül, és mégse ittam. Elrendeztem magamban a dolgokat, és az élet ment tovább a maga útján.
Nekem lesülne a bőr a pofámról, hogyha a szüleim előtt dülöngélnék részegen.
Én követem azt az irányelvet, amit páran alkalmazunk (például Kistuning): Nem iszunk, hanem motorozunk!
van itt melettem egy üveg ouzo. lehet rámegyek. csak az a baj azt is asszonytól kaptam.
Az hamar van.
csak hogy kicsit mosolyogjunk is:
- Honnan lehet megismerni a homokos hóembert?
- A fenekében van a répa!
az mindegy. ha 10 kor kezdünk és masszívan iszunk én fél 11 re gecire be tudok rugni
Én csak 10 körül kezdek.
helyes. akkor ma mindenki leül a gép elé, egy üveg whisky, 1 tálca sör, felmegyünk skypra meg vebcamra és pofázunk
uggyan ez volt nálunk is. hogy ez igy nem megy hogy állandó a vita. de hát hátha. reménykedjünk.
motort könnyebb összerakni mint a szétzúzott testet. Persze én is féltem a sajátomat, de ha gáz van törjön inkább a paripa mint én.
Bassza meg micsoda egy közhely ez már megint, asszem bebaszok ma én is.
Azért alkesz nem leszek....
Ügyes.
Nem, mert dolgozom.... De már húzódik egy ideje, csak még nincs kimondva, sem az, hogy vége, sem az hogy nem......csak vita, vita, vita.....így már megtörtént az ivászat néhányszor....
Mekkora egy eszement vagy...
jáh arra figyelek hogy mindig hazaérjek. mert azért most tudom jól hogy apámék elég nagy bizalmat szavaztak nekem ezzel a motorral. nem akarok csalódást okozni
Így van.....de azért OKOSAN guruljon az a gyógyszer.....
Gondolj arra, hogy VANNAK, AKIK MÉG HAZAVÁRNAK Cimbi...
doki. az élet nem habostorta. hanem szaros szendvics. és minden nap egy ujjab harapás. de majd kihevered. akkor te is bebaszol ma? nem csak én?
Kössz a bíztatást Joe-Z , Domino....és mindenki....

Igyekszem jól csinálni mindent...de..........
hallod nekem most oylan midnegy lesz végre mehetek majd rendesen a gixerrel. ott fog gurulni a gyógyszer ahol tud aztán majd elmegyek pályára. de igaza van joe nak. én is a motort féltem inkább (mármint pályán). de azért ma még kegyetlenül bebaszok. ki iszok velem?
jön helyette 5 másik.
Jól látod. Meg ha elgurul a gyógyszer akkor a pályán guruljon. Ott ritkán jön szembe a kamaz.