Sztem mindenki fél egy kicsit (van aki fosik ) ez adja az adrenalint ettől jó az egész!
Igazából én nem magamat hanem a mocit féltem, sztem ha kapnék egy motort mint egy versenyző h gyerünk Joe csak menned kell akkor tuti esnék-kelnék mert amúgy nem véletlenül Crazy Joe-Z az egyik becenevem.
na én nem együttélek vele de nekem ugyan ez lett majdnem egy év után. mármint nekünk nem ugy néz ki hanem enyni. szal ezért ma kegyetlenül bebaszok. ha már nem motorozhatok és szellőztethetem ki az agyam
áhhhh fázsnyeg. már plusszok vannak és szárazak az utak. csak legyen hétvége. JA és doki. nem motorláncal kell. azt hereszorítónak kell használni. az az igazi amikor egy hig fosást teszkós strandpapuccsal csapkodsz szét. hutyutyu hutyutyu hánánánááá menni akarok már fázsnyeg Speed és nem olvad a plexim, ma lecserélem jah meg ugy bebaszok hogy járni nem fogok tudni
Csak gondoltam hasznot csinálok neked, hátha fizetsz érte valami jogdíjat, hogy alkalmazhatod a technikámat.... .....azután majd szabadalmaztatom, ha neked bevállík....
Simán megy az ilyen szex......kedvencem, amikor rászarsz a másik mellkasára és habosra vered RK 525-ös motorlánccal.... ÚÚÚÚÚRISTEN....most túlszárnyalom szobabringát is...
De csak óvatosan.....
Ilyenkor nekünk motorosoknak már olyan elvonási tüneteink vannak a tél miatt, hogy könnyen elgurulhat a gyógyszer, annyira begerjedünk, hogy újra imádott vasunkat hajthatjuk...
Kb. mintha fél évig nem szexelnél....és aztán megdobnak egy bomba nővel.....
Aham....sejtettem, hogy tele van sz@rva az egész.....és ezért fekete...
Bár én a helyedben, akkor már nem hófehérkét vettem volna meg, mert kínos lesz, ha egy kis jól bekajált szalontüdős abált bálnapatát híg formában kifolyatsz hófehérke hófehér idomaira....
Előtte húzzál az idomokra neccharisnyát és ezek után ha leszeded, már meg is lesz a kígyómintás fényezésed...
Láttam, hogy írtál mesin....csak nem voltam bent...
Én nem tudom beröffenteni a gépem, mivel bent van a mozi területén és engedélyt kell kérni a kivitelhez, akárcsak a behozatalhoz kellett....
Szóval én csak akkor viszem ki, amikor állandó a min. 10 fokos hőmérséklet... ...az meg itt van hamar...
Igazából én nem magamat hanem a mocit féltem, sztem ha kapnék egy motort mint egy versenyző h gyerünk Joe csak menned kell akkor tuti esnék-kelnék mert amúgy nem véletlenül Crazy Joe-Z az egyik becenevem.
Fel a fejjel, légy erős innen kell talpra állni!
Simán megy az ilyen szex......kedvencem, amikor rászarsz a másik mellkasára és habosra vered RK 525-ös motorlánccal.... ÚÚÚÚÚRISTEN....most túlszárnyalom szobabringát is...
Ilyenkor nekünk motorosoknak már olyan elvonási tüneteink vannak a tél miatt, hogy könnyen elgurulhat a gyógyszer, annyira begerjedünk, hogy újra imádott vasunkat hajthatjuk...
Kb. mintha fél évig nem szexelnél....és aztán megdobnak egy bomba nővel.....
Bár én a helyedben, akkor már nem hófehérkét vettem volna meg, mert kínos lesz, ha egy kis jól bekajált szalontüdős abált bálnapatát híg formában kifolyatsz hófehérke hófehér idomaira....
Előtte húzzál az idomokra neccharisnyát és ezek után ha leszeded, már meg is lesz a kígyómintás fényezésed...
Láttam, hogy írtál mesin....csak nem voltam bent...
Én nem tudom beröffenteni a gépem, mivel bent van a mozi területén és engedélyt kell kérni a kivitelhez, akárcsak a behozatalhoz kellett....
Szóval én csak akkor viszem ki, amikor állandó a min. 10 fokos hőmérséklet... ...az meg itt van hamar...
Jaja Doki, mondtad, hogy lehet ott bámulni