Majd ha lesz egy kicsit jobb idő akkor ki tudom venni a betéteket. Majd bedobom a plazaba, ugyis szoktam arra járni majd csörgök. Március elején elugrok gumishoz és leszedem a gumit, az új gumi is akörül érkezik.
Ez a te gummád? Kelleni fog szerintem, mert nem lesz pénzem újat venni, de majd kiderül a köv. hónapig.....addig várok...
Most pedig tudnék Continental Sport Attack- ot 36.000-be, de nincs most rá lóvém....
12-15 fokban már azért simán el lehet motorozni....rakjál be a ruhád hátrészébe egy nagy tábla szalonnát, ami majd melegít egy kicsit, ha fázol....
és a ruhád többi részébe is rakhatsz kisebb darabokat belőle...
Boccs, hogy csak most válaszolok, de tegnap nem nagyon voltam gép közelben...
Kössz a képeket, viszont a gummával még várnék, mert van ebben a hónapban egy erős fizetnivalóm még és nem akarom, hogy pénz nélkül maradjunk köv. fizuig.....
Viszont a fékbetét az kell most, mert látom, hogy van még rajta anyag bőven....
Ha összefutnánk valamikor, akkor fizetném is....
Kössz Cimbi!
Most pedig tudnék Continental Sport Attack- ot 36.000-be, de nincs most rá lóvém....
A betétek ügyében meg majd összefutunk....
Veled csak nem kezdek alkudozni koma...
Lesz ez még másképp...
I LOVE GSX-R600
Eddig számomra a 2010-es év =
na így akartam írni....
Eddig számomra a 2010-es és =
Megvagyok...ck nm nagyon volt időm a topicot gazdagítani társaságommal... hajszolom az életet
Ritkán vagy itt fórumon, merre kószálsz?
Bakker, hogy neked mennyire hasonlít az asszonykád Casey Stoner feleségére.....
Vagy csak én látom így.....?
12-15 fokban már azért simán el lehet motorozni....rakjál be a ruhád hátrészébe egy nagy tábla szalonnát, ami majd melegít egy kicsit, ha fázol....
és a ruhád többi részébe is rakhatsz kisebb darabokat belőle...
Boccs, hogy csak most válaszolok, de tegnap nem nagyon voltam gép közelben...
Kössz a képeket, viszont a gummával még várnék, mert van ebben a hónapban egy erős fizetnivalóm még és nem akarom, hogy pénz nélkül maradjunk köv. fizuig.....
Viszont a fékbetét az kell most, mert látom, hogy van még rajta anyag bőven....
Ha összefutnánk valamikor, akkor fizetném is....
Kössz Cimbi!