Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én ki nem tolom 20 fok alatt... 20 fok alatt csak a Motorshow-ra megyek a Gixxerrel
2-3 hét és majd kitoljuk azért a Gixert is ha meglesz a tartós 10 fok
Holnap lehet előszedem a robogót, de nem biztos... Inkább még a foci, attól nem fagyok meg
Inkább csak a sós hólét nem akarom hogy összebaxxa a motor.
én láttam már pécsen - 7 be gixer 750 et. farmer pulcsi. az igazi motoros
Ma megláttam Dabason az idei első bátor motorosokat a motel parkolóban 2 túramocis parkol s bent kajáltak /Azért még hideg van/
na mi ez a punynadás? inkább valaki adja nekem a kék felnijét
Igen nyertél a Shoxba lehet ilyet venni :D
Így vette
Szerintem mintha shoxban lenne ilyen kabát gyárilag.De nem tuti.
jah én is igy gondoltam. csak féltem hogy azok a kis gumi csöcsök amibe az anya van leszakad ahogy kihúzom. meg azok a kurva csavarok oylan puhák mint az állat és kenődnek öszsevissza
Tegnapi kommentem után 8 hozzászólás...... hmm nem mondom h telesz.rtátok a topikot
A kabátod így vetted vagy te varrattad rá a feliratokat?
Igen csak kicsavarozod és berakod a másikat nem nagy munka:P
joeccstét. srácok ahoz hogy a plexim lecseréljem nem kell leszedni az elejét ugye? csak kicsavarozom és kihuzom?

amugy meg ezt flesseljétek:D
http://www.youtube.com/watch?v...
Csaó Doki, itt vannak az ígért képek. 16-ért viheted összbe a gumit meg a fékbetétet.
Okoséknál manapság már nem buli...
Szoktak keresztrejtvényt fejteni meg tüzet raknak a kandallóban és énekelgetnek.
Hogy bírtok ti ennyi időn kereszttül sakkozni?
na fasza. ez egész barátságos. kösz az infot
2 napja egésznap az asszonnyal vagyok jah és holnap is
nincs idő a fórumra
Én ellenőrzöm folyamatosan, hogy mi van errefelé
Mivan bammeg mindenki eltűnt?
Szevasztok srácok!

Valaki bedobta itt múltkor a Mastek kipufogókat. Kicsit utánaérdeklődtem a témának írtam nekik kiderült, hogy ők csinálták az összes Hungaroring motorsport iskolás gixerre a kipuffot!

Itt van a válaszlevél árakkal K6 600-ra nem rossz szerintem:

Szia,rozsdamentes tri-ovál 48 000ft öszekötőcsövel tartokonzollal,carbon 58 000ft,rozsdamentes héjjal carbon véggel 60 000ft,full carbon 70 000ft,általában carbon végekkel rendelik kinek melyik formátum,üdv a Mastek.
Szia!
Próbáld elolvasztani! , hugggyozz rája, majd ha még maradt, vetkőzz meztelenre, és hemperegj minnél nagyobb felületen, a meleg tested olvasztani fogja a havat hidd el!
Valamint lehet, hogy ahol a hó ilyen módon elolvad, még a hóvirág is kibújik! ,
Igy nálatok már holnap tavasz lehet, míg mi itt szopunk a téllel!