Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyula amikor cserélte a ledet, láttam, hogy a fejidom leszedése nélkül csinálta. Nem hiszem, hogy a K7-esen másképp lenne a helyzet.
ezt magyarázd meg bitte. nem ércsük.
" ha nem ízlik akkor ugorjunk le az ísztenszbe és lutoljunk a redbossztól egy epikitemet oké?"
vágom. de neked se kellett levenni az elejét nem? csak kihuzom a plexit? a csvar ismerős. sikerült
jaja.
Egy óra múlva hívhatod tutist
én is.
Jólvan Domi, én már rééégesrég elvesztettem a fonalat...
hanem? akkor igen?
Nem...igen...az ellen nem...kéremkapcsojjaki!
Jó is az. Félrészegen magyarázkodni.
folyamatossan bünteti. teccik értenni?
Jó napot kívánok!
Miért, téged már büntetett?
Csá!
Amennyiben elbaszol valamit, abban az esetben büntet....
Valamint nem tűri, hogy letegezd....
ok.
6 után
Szedtem már ki. Vigyázni kell mert könnyen el lehet nyalni a csavarokat.
neked mikor jó?
igen, utcára medium
Vagyis

S/M az Soft/Medium?

Gondolom, medium ajánlatos...
Speedy, neked nem ajánlom a supercorsát utcára, túl drága gumi elhordani utcára, de ajánlok neked jót:
dunlop sportmax 209GP racer
A pirelli párban 272 ajró, ez meg csak 227, szóval árban van diferencia rendesen. Viszont ez is jó gumma, én pl most ilyen hátsóval kezdem a szezont.
A Gixxer nem kérdez. Ő csak parancsot teljesít. Jóféle
Nekem meg az idomról csöpögött, amit valamilyen úton módon összeszedett menet közben. Fega-val néztük, hogy neki is felcsapkodott valamit a gépére. Nála pl. a faridomnál lehetett látni nagyon csúnyán.
híjjál
vedd le a fejidomot, vedd és akkor felfordítva kipogyog az égő a lyukon amin beleejtetted.

Ha nem találtad meg a forrást ahonnan csepeg akkor lehet akár külső szennyeződés is. Én sokszor találtam olajfoltot a motor alatt míg rájöttem hogy a láncról csöpög a trutyi..