Speedy, neked nem ajánlom a supercorsát utcára, túl drága gumi elhordani utcára, de ajánlok neked jót: dunlop sportmax 209GP racer
A pirelli párban 272 ajró, ez meg csak 227, szóval árban van diferencia rendesen. Viszont ez is jó gumma, én pl most ilyen hátsóval kezdem a szezont.
Nekem meg az idomról csöpögött, amit valamilyen úton módon összeszedett menet közben. Fega-val néztük, hogy neki is felcsapkodott valamit a gépére. Nála pl. a faridomnál lehetett látni nagyon csúnyán.
vedd le a fejidomot, vedd és akkor felfordítva kipogyog az égő a lyukon amin beleejtetted.
Ha nem találtad meg a forrást ahonnan csepeg akkor lehet akár külső szennyeződés is. Én sokszor találtam olajfoltot a motor alatt míg rájöttem hogy a láncról csöpög a trutyi..
" ha nem ízlik akkor ugorjunk le az ísztenszbe és lutoljunk a redbossztól egy epikitemet oké?"
Miért, téged már büntetett?
Amennyiben elbaszol valamit, abban az esetben büntet....
Valamint nem tűri, hogy letegezd....
S/M az Soft/Medium?
Gondolom, medium ajánlatos...
S/M
dunlop sportmax 209GP racer
A pirelli párban 272 ajró, ez meg csak 227, szóval árban van diferencia rendesen. Viszont ez is jó gumma, én pl most ilyen hátsóval kezdem a szezont.
Ha nem találtad meg a forrást ahonnan csepeg akkor lehet akár külső szennyeződés is. Én sokszor találtam olajfoltot a motor alatt míg rájöttem hogy a láncról csöpög a trutyi..