Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

arra senki nem képes haverjaim tudnának mesélni
Gyorsabb voltam Ezt a nevem is bizonyítja!

Hát meglehet... Na majd egyszer végignézem egyik ilyen műsorod
Meglátjuk....de arra biztos nem vagy képes, amit mi csinálunk részegen.....
yamahar185@freemail.hu
nemkell. de lőhetnél egy msn címet
Tesókám, majd megmutatom, hogy józanon is mire vagyok képes...
Cimbi ,te bulikon sem iszol....
Nekünk ez kell néha.....nem azért, mert szeretjük és mert nem tudnánk hová költeni az árát, hanem azért mert néha jó HÜLYÉNEK lenni.....

Egyébként nálunk is több a pia, mint a kaja a hűtőben és az erkélyen és a szekrény tetején is akad még....
Mi is megvettük.....nehogy megbuggyanjon már......
MEG KELL INNI MIND!
akkor tőccccsem le a skyp-ot?
még nem 100-as, de alakul. jövő héten már bemegyek dolgozni. Most meg vacsora, később még bekukk.
fasza nekik. mivan a lábaddal? szaladsz már?
nem tudom. biztos motoroznak.
na viccet félretéve. hol vannak a többiek?
leesett. amúgy ezt az unikomosodra irom. ez e helyes.

- Drágám, hozd ide a sört a hűtőből!
- Varázsszó?
- Odabasszak?!
ingyen dolgozol.
na ez egy fasza hasonlat volt de nem értem
mármint a tv-t.
Dehogynincs. Elmész a gyárba tv-t összeszerelni havi 80-ért, aztán megveszed a bótban 200-ért...
jó oké igen apa. értem. tudom hogy nincs ingyen. de ha már egyszer megvettük és itthon van akkor ne álljon ott. amugy a levegő MÉG ingyen van
Az életben azért semmi sincs ingyen...
ebbe a helyzetbe szarvolt. de amúgy kurvajó lenne mi az hogy ma már nem írsz? nézd meg senki nem fordul magába, te se tedd
na az az amit neked sose mondanék meg. amugy én is mindig figyelek hátha tanulok valami újat. és hiddel ingyen is be lehet baszni. főleg mivel itthon egy rakat pia van
Pedig tiszta romantika lehetne. Kicseréli az uzót unikumra, búcsúkettyintés és hazamegy. Nincs vita, nincs reggeli szájszag.
Debunkó vagyok. Ma már inkább nem írok.
De ez nem kapcsolódik a motorozáshoz. Ennyi erővel leírhatnád a tulipán termesztését is
Vágom, hogy együtt sose. Csak amit a piára elbaszol, azt rátudnád költeni a motorra, ruhára, biztosításra, adókra, akár költségesebb dolgokra is félre tudnád tenni.

De hát ahány ember, annyi vélemény. Én kurvajól megvagyok pia nélkül is