Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha ilyenre beruházol, szólj kérlek, mert engem is érdekel! Királykék, meg sima átlátszó
Egy jó kis lyuknál jobb nem is kell! Jóéjt.
Nekem F.Fabbri van, és nem olvad az órám...
jó pihit!
na ombrék én elzizzenek. nagyon lehúzott ez az 1 óra várakozás a dokinál, cigányokkal teletömött váróba. majd holnap.
csoki
nyugavér. mindent végigjárattunk az összes ktm et meg apriliát.
Inkább menni kéne a gépekkel, nem a tesztnapon szájttátani.
akkor tuggya a herém. mondjuk én láttam olyat hogy ültünk tesztnapon, és haverom iridiumos buó plexije felgyujtotta a másik haverom bőrkabátját. lett rajta egy fasza kis lyuk
ilyet tervezek sima átlátszóban.
Nekem az sv-n puig volt. Nem olvasztott semmit, pedig sokat állt a napon.
élőben jól néz ki.
nemugy.. ha megnézed a képet amit a domino felrakott akkor annak a tetején látszik hogy megtörik maga az ív. és az a csík ottvan a plexibe is. sztem én visszadobom a gyárit. neked a fekete az másik vagy a gyári fóliázva?
hát mondjuk az enyém totál nem ilyen az hogy fénytörés van benne az 1 dolog, szerintem bármilyen plexit fényképezel lesz rajta fénytörés
ezen látszik. a tiedbe ugyan ilyen törés van. én ha lesz pénzem lescerélem fabrik ra
Van képed olyan ahol látszik a plexi?
De amúgy már ki is találtam a megoldást és még jól is fog kinézni. Karbon matrica. Befedem a tetejét a km órának.
huh ez elég szép. Azért bizakodok benne hogy ez enyém nem ilyen olvasztós fajta
nyemtom. rajta vút de sztem fullgas. azt tudom hogy kappa a márkája. ha rázummolsz látszik hogy 13.5 körül van egy kis olvadás. na oylan az egész teteje.
13 körül. A te plexid honnan van?
háhá.. akkor majd együtt nézzük ahogy elfolyik a km óránk amúgy neked mennyi van most a vasba?
igen
tied lesz kukis?
na majd megvizslassuk élőbe
Tedd egy GSR aljára, ott jobban mutatna
jah sztem is az lesz. nem akarom hogy elfolylon a km óra