Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fordítva... nyáld á seggem ordítva nem. nekem most van fekete. de kékkel szebb
Te most akkor fekete felnit akarsz a kék helyett?
szerintem ne kockáztass, tedd vissza az eredetit. A bubis plexit meg add oda valakinek akit naygon utálsz.
énis csomót gondolkodtam rajta hogy mi a fasztól lehet az a csík rajta. és pont úgy jöttem hogy úgy sötött a nap csak 1 cm vel arréb. akkor esett le hogy jééé. szal lehet visszarakom a gyárit mielött felgyullad a motorom
Huhh, az gáz. akkor inkább csinálok belőle hólapátot.
nemtom kié ez a plexi de naogny megszopja. nekem ugyan iylen van a motoromon, és ahol relatíva a "púp" van rajta, ott ugye van egy kis törés. és ha sokat áll a napon akkor megolvasztja a km óra tetejét, mert úgy töri a fényt
emmegmi?
ó tenkju. asszem ilyet csinálnak itt pecsisztánba is. majd utánnanézek. de hátha bejön a csere
Gyári porfestés.Sima liba.Betipegsz velk kinézed RAL skálából a színt lehomokolják és egy ugyanolyan bevonatot raknak rá mint a gyári.Ügyelni kell hogy a csavaroknak a lyukait meg a féktárcsa és egyébb felfekvő felületeit le kell takarni.

link
na azt nemvágom hgoy mi. azt vágom hogy valami festési eljárás. valaki meg tudja mondani?
Talán egy szintert neki.10e körüli összeg a két felni.
áh az már nem az igazi neharagudj...
Polírt neki! Olyan ámerikaiasan
Átfestetem grátisz.
amúgy a gixer 1000 be nem ugyan ez a felni?
zolikám nem figyeltél. nekem is fekete, ez a baj. ha kék lenne cserélhetnénk az egész gépet.
Ne aprózzuk el.Nekem fekete a felni.Cseréljük a komplett gépet.
kicsit tartósabbra gondoltam. de ha nem lesz már akkor lefényeztetem. mert kékkel sokkal bitangabb
fújós festék oszt csá
srácok nincs itt valaki akinek a 600 asán (k6-k7) nem tetszik a kék felni és cserélné egy feketére? egy életre hálás lennék
látod ezért nem iszok sört. csak töményet abból elég is a két pici (0,33)
imádlak te kis köcsög
gratula..De legközelebb bukósisakot is vegyél
Ma geci vagyok, de holnaptól vissszatérek a régi kerékvágásba--kurvageci leszek
na megjött a kupakom. nagyon patent pont jó a búrámra midnen faja és szép is