Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dzsoi te cseréltél vayg szedted már ki a plexit a gépedből?
sgáááz, lehet nekem is jön faterom a vtx el, meg nagybátyám a gsr-el. de a vtx nyomatékba kicsit odaverne nekünk csak akkor mindent feljebb kell állítanunk rajta mert felszántja a betont.
Én tudok hozni + 4 havert csak ők nem gixerrel nyomulnak!
ÉS szagra? Az olaj egyértelműen "bűzlik" a hűtőfolyadék meg édes a fagyálló miatt ha gondolod kóstold meg de ne nyeld le mert mérgező!
Szépen leszeded a burkolatokat, kiszereled a lámpát, LED-et kiöntöd, aztán fordított sorrendben vissza.
már 6 kor felébredtem voltam már ma suliba. de azért én tegnap bebasztam elég szar volt ma. főleg mert mindenki letámadott hogy mitörtént csajommal. nekem meg midnen bajom volt de legalább a sportmotorba meg a gixerbe sose csalódok
hát akkor nemtudom
Mondjuk mert nem a lámpa búrában aljában van a hely?
Felébredtél Te is? Tegnap bealudtam.
Lehet én is megyek, szóval még 6 fő.
spaklival kicsit felfeszegeted aztán felxxel nekiesel a bús picsába vagy veszel egy új lámpát miért akarod kiszedni?
szép napot mindenkinek. én is jövök kukucsra :) szal + 1 fő
Urak!

2 dologban kérném a segítségeteket!
Vettem a motorhoz LED-es helyzetjelzőt és sikerült beleejteni a lámpabúrába!:( Ötlet,hogy azt onnan hogyan tudom kiszedni?
Képet mellékelem...

A másik kicsit bevagyok parázva mert a motor alatt találtam mintha olaj folt lenne, de a mi a motorban van az barnás-fekete és ez viszont mintha neonzöld lenne (hüttőfolyadék?)? Tapintásra mintha olajos állagú lenne, de ilyen a hűtő víz? A hűtő és a leömlő csövek alatt az oldalidom aljában van folt és az alján ahol csatlakozik a két idom ott csöpög lassan, de azt nem sikerült megtalálni hogy honnan.
Ebben kérem segítségeteket!
Köszönöm!
Jó azért nem kell olyan durvára venni......

Aki akar az mehet ahogy bír aki nem az nem
Csinálunk egy időmérőt és ott úgyis eldől

Lemegyünk 10-en már jó kis móka lesz!
Mit írjak neked?
Tudod a címem nem vagy nem értem.....
Na azér csak nem Fiatal vagyok, csak elnézik a zöldségeimet...
Asszem este felhívlak.
Kukis! Nekem egy hátsó használt 180 / 55 ZR17-es gumát intézhetnél már baráti áron. Olyat, amivel még egy kevés kilómétert meg lehet tenni közúton és nem lő le a rendőr, mert nincs rajta mintázat.
Ez van látod. Azt meg nehogy benyögd, hogy nem érzed azt, hogy tapadna a guma, meg race gumát akarsz, mert megesznek reggelire.

De sebaj. Jön a jóidő. Megint lesz 40 fok, aztán tapadni fog minden guma.
Nembaj Ace, akkor majd mi ketten összetartunk!
Nemjó! Nemtuccmégmotorozni, mer' majd jön valamelyik seggprofi, és megszakérti a témát. Aztán még úgy jársz mint én.
jó hát nekem dragon corsa van fennt első papucsnak. ez is hasonló
Ez utcára is jó?
miért nem rendelsz Ancsyéktól Pirelli diablo supercorsát?
Egy jó árfolyammal akár 70 alatt is megvan, esetleg tudok ajrót intézni neked középen.