sgáááz, lehet nekem is jön faterom a vtx el, meg nagybátyám a gsr-el. de a vtx nyomatékba kicsit odaverne nekünk csak akkor mindent feljebb kell állítanunk rajta mert felszántja a betont.
már 6 kor felébredtem voltam már ma suliba. de azért én tegnap bebasztam elég szar volt ma. főleg mert mindenki letámadott hogy mitörtént csajommal. nekem meg midnen bajom volt de legalább a sportmotorba meg a gixerbe sose csalódok
2 dologban kérném a segítségeteket!
Vettem a motorhoz LED-es helyzetjelzőt és sikerült beleejteni a lámpabúrába!:( Ötlet,hogy azt onnan hogyan tudom kiszedni?
Képet mellékelem...
A másik kicsit bevagyok parázva mert a motor alatt találtam mintha olaj folt lenne, de a mi a motorban van az barnás-fekete és ez viszont mintha neonzöld lenne (hüttőfolyadék?)? Tapintásra mintha olajos állagú lenne, de ilyen a hűtő víz? A hűtő és a leömlő csövek alatt az oldalidom aljában van folt és az alján ahol csatlakozik a két idom ott csöpög lassan, de azt nem sikerült megtalálni hogy honnan.
Ebben kérem segítségeteket!
Köszönöm!
Kukis! Nekem egy hátsó használt 180 / 55 ZR17-es gumát intézhetnél már baráti áron. Olyat, amivel még egy kevés kilómétert meg lehet tenni közúton és nem lő le a rendőr, mert nincs rajta mintázat.
2 dologban kérném a segítségeteket!
Vettem a motorhoz LED-es helyzetjelzőt és sikerült beleejteni a lámpabúrába!:( Ötlet,hogy azt onnan hogyan tudom kiszedni?
Képet mellékelem...
A másik kicsit bevagyok parázva mert a motor alatt találtam mintha olaj folt lenne, de a mi a motorban van az barnás-fekete és ez viszont mintha neonzöld lenne (hüttőfolyadék?)? Tapintásra mintha olajos állagú lenne, de ilyen a hűtő víz? A hűtő és a leömlő csövek alatt az oldalidom aljában van folt és az alján ahol csatlakozik a két idom ott csöpög lassan, de azt nem sikerült megtalálni hogy honnan.
Ebben kérem segítségeteket!
Köszönöm!
Aki akar az mehet ahogy bír aki nem az nem
Csinálunk egy időmérőt és ott úgyis eldől
Lemegyünk 10-en már jó kis móka lesz!
Tudod a címem nem vagy nem értem.....
De sebaj. Jön a jóidő. Megint lesz 40 fok, aztán tapadni fog minden guma.
Egy jó árfolyammal akár 70 alatt is megvan, esetleg tudok ajrót intézni neked középen.