Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Seres reggelt!
reggeltet.
jó reggelt szutyokisok
Most nézem h mennyi az idő
Ideje lenne lefeküdni.
csááá!
Jo a Castrol, nem egy futottak még kategória. Van múltjuk rendesen
én e van itt valaki aki tud alpine boardozni?
Ja, meg valaki az alpine boardról, meg a síelésről szövegel. Ki lehet az?
na mi lett ez a csend? mindenki vacsizik?
Suzuki Hollósnál is. És igaza volt tutisnak, a MotoGP-ben is használnak fuckot
igen mert te mindig tudod mi a fasza a pici mocimnak. de inkább nem szórakozok, lecserélem rendesen 6000 enként. és halgatok rád és futsz olajat rakok bele kasztrál helyett. amugy az a castrol r4 is szar? mert ebbe a fullgasnal csak ilyet raktak.
pont engem kérdezel aki 3 ezrenként cseréli az olajat?
zsíír megmondom őszintén azért kérdeztem mert a dolgozó akitől vettem a gépet, 11 ezernél cserélt olajat. és gondoltam rá hogy 2 olajcserével esetleg hárommal viszsatolom a gyárira. tehát hogy most csak 17.5 nél és akkor utánna meg akkor 24.. és akkor fazsán megy tovább. szted ez akkor még belefér?
10%-t tolerál a szervíz..
mesterek itt mindenki szigoruan 6000 enként cserél olajat? az sztetek nagy para ha picit tulcsusszanok rajta?
Az se rossz párosítás.
másnapossan megse próbálom. Nagyon másnapos bírok lenni.
nemszeretem annyira a sörikét.. inkább a tömény. de az töménytelen mennyiségbe és baszott szar ám nagoyn másnaposan motorozni...
Hajnalban az árokban, este meg a nőnél
Nappal a nyeregben, éjjel a kocsmában...Ez az ideális eloszlás
De ha sör van akkor nincs motor ha meg motor van nincs sör.Mekkora az ideális eloszlás?
Vagy idényjellegű.Bár a sör is és a motor is nyáron jó.Nemértem.Ez így nem jön össze.Vagy a nyeregben vagy kocsmában lebzsel az ember.
Lényeg az ivászat.
Adja oda mindenki Dokinak a söröket, és beindul megint a kocsma!
azaz inkább ez.