Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Képek az esetről? Ide velük...
Azok egy tűzvészben mind megsemmisültek sajnos
jaaaaa....ahhhhham,,,, Akkor ide az eredetiket, had látom csak...
.
.
biztonsági másolatok
Ennyi filmet... moziban nincs ennyi...
Na kapard elő szépen mindegyik eredeti borítóját és számláját, mert már délutánra küldöm is a vámosokat....

NinCS Mit SZívesen!
Mondtam hogy rétegfilm a district9 de nagyon.Amíg a nagy amerikai izlés diktál lásd a robotos film a dögös csajszival addig nem is lesz más ez biztos.Szép szines látványos semmi.Bár nekem az igazi katasztrófa a Jodie fosterrel forgatott űrutazós izé volt.1 szem gömbben ült és 1,5 óráig azt halottam hogy fú de csodálatos és gyönyörű minden.
Na de az én forgatókönyvem tuti nem lett volna még film sem.Mivel egy alapvetően gonosz forgatókönyv.
Lenne benne egy csapat tudós aki kideríti hogy kékseggűek nem mnnek el semmi pízé a bánya fülül.Na mikor ezek ezt kiderítik szépen hazamennek mindenki csomagol és nagyon szomorú hogy mennek el.De ez van.Majd marad egy vontatóhajó 15 gonosz űrhajós és egy Kékes méretű aszteroida meg jópár millió halott kék ember és egy irdatlan méretű tereprendező robbanás.
Evvel ugyan nem lehetett volna kasszasikert teremteni az fix.
Ryan közlegény megmentése. Nálam eddig ez volt a top. de az avatar nagyon nagy előnnyel győzött

Amúgy elmondom én hogy vagyok a filmekkel. Hál istennek sok filmet nézek, otthon van 957 db dvd-m és 1028 db avi filmem, de hetenként bővül a készlet.
Moziba ezért nagyon ritkán járok, felesleges pénzkidobásnak tartom, mivel otthon is meg tudom nézni..Otthon is van elég jó hangfalszett, LCD tv, ráadásul mostmár ugye sok filmet HD-ban is meg lehet nézni, szóval elég jókat lehet otthon mozizni..
De az Avatar olyan szintű hatást váltott ki bennem, hogy másodjára már pénzért is hajladó vagyok megnézni (köszi doki az inyegn jegyekek)
Dehogyisnem!
A hajó abszolút megalomán fölösleges luxus építés!
Emlékezz vissza a sok kapzsi f.szra akik a süllyedő hajón is a pénzeket mentik a saját életük helyett itt jön be a kapzsiság!
A hatalmas ellentétek a nyomorultak a hajó aljában fent pedig az arisztokraták kaviárt zabálnak és persze amikor süllyed a bringa akkor lezárják az útjukat mert a gazdagok mennek előbb

Eléggé összetett de sok mondanivalója van még ha igaz történeten is alapszik, sőt talán azoknak a filmeknek van a legtöbb mondanivalójuk!
Elvi költséget a nagy kutyáknak.....
Úgy vannak vele, ha nem jön a léééé, akkor ne is mozizz ingyen....
ez nagggyon nagy.....
arra én megint "vevő" lennék
Persze tudom, én is arra írtam amit....hogy nem tudunk foglalásilag sem belenyúlni a 3D-s dolgokba, sőt más mozi dolgába sem.

Viszont sima jegyet szerintem fogok tudni intézni ingyééé magamon keresztül, ha lecseng ez a költségcsökkentős dolog....
ez ült nagyon
Pedig van......ha hideg vízbe esel hiába markolod a nagyfejű gübbedt testű szerelmed kezét akkor is megdöglesz......ez nagy tanúlság!
Nem is ingyen gondoltam, csak azt hittem talán tudnál jegyet szerezni amit természetesen kifizetnék.
Titanicban mondjuk nem látom az emberiség problémáját..
Én azt csodálom James Cameronban, hogy mindig az emberiség egy nagy problémáját, önpusztító,kapzsi életmódját fűzi bele a filmjeibe és ettől nálam ő a legnagyobb..... (Terminátor,Titanic és most az Avatar)
Szerintem az Avatar többet tett már most a környezetvédelemért mint az egész koppenhágai klímakonferencia.!

És igaza van a föld úgyis a saját szennyébe fog beledögleni, és szerintem h mától gyökeres változások történnének a világunkban akkor is késő lenne már!
Azt nem értem hogy milyen költséget csinálsz Te a mozinak ha beülsz egy üres helyre filmet nézni
Az a gáz Sanyi, hogy a 3D-s jegyekhez és mozikhoz közünk sincs intézésileg.....
3D-s filmet én is csak egyedül nézhetek, tehát páromnak már meg kell venni a jegyet....
Az IMAX-ben meg még nekem is meg kell venni a jegyet, mert ott nincs kivétel csak asszem a mozivezetőknek....
most még lehet a mi normál mozizásunkat is lehúzzák, mert akkora a költségcsökkentés most.....
Emléxem a District 9-et amikor elkezdtük vetíteni a vendégek 60%-a úgy jött kifele a teremből, hogy szentségelt, hogy ilyen szar filmet még nem látott és 1400Ft-ja bánta.....
Volt olyan is, hogy striguláztuk, hogy egy nap hányan jönnek ki a film vége előtt...
Két hét alatt le is ment a topról.....5-10 fővel ment a kisteremben....
Jegyet nem tudsz intézni?
Duel - Párbaj a film címe amit említesz..nincs baj az ízléseddel, csak az avart pl én máshogy ítélem meg mint a többi filmet általában..
Jó sztorinál pl az egész filmet le lehet forgatni úgy hogy pl ki se lépnek a lakásból..De ha valakinek akár egy évtizede is rámegy arra hogy egy filmet összehozzon a legtökéletesebben és ezer és ezer ember dolgozik abban a projektben, és a világ eddigi legnagyobb nézőszámú filmjét hozza össze, szerintem legalapabb az hogy Oscar díjjal jutalmazzuk a munkásságát
Akár külön moziba is el lehet intézni....
Nálunk volt olyan is, hogy egy pár összeveszett az előadás előtt és így kérték a jegyet.... 16.sor B. 8. szék.....16.sor J. 8. szék...., erre mondta nekik a pénztáros kiscsaj, hogy lehetne úgy is, hogy 16.sor BK 1.szék, és JK. 1.szék, mert így legalább a filmből is látnak valamit, de így is távol ülnek egymástól....
Ilyet is lehet? Úgy nem menne, hogy külön teremben is legyünk?
Voltak olyanok, akik reggel 10-kor már a kasszánál lesátoroztak és várták a délután 4 órási foglalásokat, hogy mikor bontják fel és úgy vettek rá jegyet.
Ugyanis, ha fél órával film előtt nem veszi át valaki a jegyet, akkor azt a foglalást felbontjuk és tovább értékesítjük!