Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hova lettetek emberek?
Sógor opciós elővásárlási jogával eladó lesz a mivv suono dobom összekötőcsővel, ami azt jelenti hogy a k8 alól ki lehet venni a katalizátort. Tehát adom a dobot, a gyári összekötőt, meg a csináltatott összekötőt.
Ár egyben: 100.000.-Ft
A dobon a mostani karbon vég sérült, de gariban kicserélték, itt van az új 0 km-es vég is nálam már csak fel kell pattintani..
Hát azok fillér áron voltak ehhez képest... Asszem konyítasz egy kicsikét a bizniszhez
Én D211 Gp 190/55 -ösöket 5000-10.000 között vettem(volt olyan is amit csak úgy odaadtak, annak a szélein 1-1,5 mm középen 3-4 mm minta van utcára tökéletes, arra a 3-4000 km -re )
D211 Gp 120/70 -eseket 6000-10.000 Ft -ért. Pályázottak..
A fiú drága (D211 tekintetében+posta 2000 Ft..), lehet olcsóbban is kifogni, csak nem most...
A többi gumi árairól nincs infóm, és nem is lesz...
Az összeset nem fogom véleményezni. 9393 hsz. 2-ik képen a hátsó gumik elég jók. De olyan elsőt nem vennék aminek oldalt 1,2-1,3mm van.
Castrol Act Evo x-tra 4T 10W40 vagy miafasz.....
Tutis is a 10W-40et ajánlotta Ez mennyiben másabb, mint a tied?

Tutis, meg ha leszel mesin, légyszi gyere fel, hasidomzattal lenne pár kérdésem...
Helló!
Nekem castrol van benne az az actevo... , nem is volt más eddig, és valószínűleg nem is lesz, abból is a 10W40 vagy melyik.
Néha csörög a blokk, van amikor meg nem....már nem érdekel, ha úgy megy mint eddig...
De mindenki maga tudja mit önt bele, 6000 -enként úgyis csere, ja és 1800 Ft/liter!(volt tavaly....)
Eddig olajcserétől olajcseréig nem kellett utántölteni.....
mért van az hogy most csak ketten pnnyadunk itt? hol van például Tutis? lenne hozzá egy két keresett szavam
nemvágom... de azt tudom hogy a hondába sokkal kevesebb fér. éééééés megint nyert a gixxer OJjjjeee
Az szép. Hidraulikus gixxer.
pont ez a kemény. hogy nincs átalakítva vízszintes olajzásra. ezért tölti ennyire túl mert drága átalakítni. ezért kérdeztem mert elég kemény. ztmondta hogy néha megáll a gép de akkor várni kell picit és megy tovább
Azokon a gépeken van egykét plussz ez meg az (olajteknő meg hasonlók ), hogy a folyamatos kerekezéskor is legyen kenés...
vegyél fuchs silkone pro RACE 15w-50 -et nekem is az van benne vagy is most rakom bele
srácok vágjátok hogy a tápai tamás streetfighter mondta hogy van olyan aki a streetfighter gixerébe 5 liternél több olajat tölt? hogy mindig legyen kenés? kemény nem?
mostantól ő az új Dzseki Újing
Helyi olajgóré
Kutya írta nekem régebben:

Szia,

1, olaj: 2.500.- Ft / L ( a suzuki "ragadós" kuplungja miatt inkább a 10-40 -et javaslom. a nagyobb ( 1000cc plusz suzi blokkok már a 15-50 es prorace olajtól is akadoztak néha hidegben.)
2, olajszűrő: 1.612.- ( HiFlo )
3, plexi: most magam ellen beszélek, de inkább ebay:) amit itthon tudunk jókat ( mra stb. ) az 100 euró körül mozog. Ebayen a modolt plexik futnak 20-30 dodóért, és a választék kimeríthetetlen. Nekem postával volt 6900 az MRA utánzat hajlított túra megoldás.
4, láncspré: kétféle (szintén Fuchs) spré van nálam. Egy normál ( 200 km/h alatt ) használatra , hosszú távra országúti ( 2700.- ) ill. egy verseny ami rövid távra, de 300 feletti tempóhoz is ( 2.700.- )
5, Lánctisztító: ne fáradj ilyenekkel, csak a pénzt szórod rá. Én brigeciollal mosom, a másik hasonló vasat petróleummal tisztítják, már hat éve. 36-37ezer km van a láncszettekben, és csak két-három alkalommal kellett állítani ez alatt! Felesleges extra, inkább tankold el az árát!

Ha kell a motyó csak szólj, és megbeszéljük hogy jut el Hozzád!

Kösz a megkeresést!

üdv
Kutya.
de hírdet is
okéjj thx. és egy olajcsere szűrővel eygütt mennyi olajat igényel?
kawasaki zzr topikban tanyázik többnyire
és kutyát hol tudom elérni? vagy ő kicsoda?
pénteken volt akció az ipone olajokból, féláron lehetett vásárolni...
Mivel már elmúlt az akció, így 4000/l-ért tudsz venni olajat. Ha engem kérdezel akkor ilyen áron nem vennék ipone olajat.
Én kutyától vennék fuchs olajat 3500 ft/L
vagy pedig motult vásárolnék, itt egy árlista:
Motul 5100 4T 10w-30, 10w-40, 15w-50, 10w-50 2500ft/l
Motul 71004T ma2 10w-40, 10w40, 10w-30, 20w-50, 3180ft/l
Motul 300V 5w-30, 3930ft/l
Motul 300V 5w-40, 3860ft/l
Motul 300V 10w-40 3810ft/l
Motul 300V 15w-50 3650ft/l
Vegyél motult.