Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt vannak a taylormade árai. tutis 80 ezréhez képest nem is drága:D:D:D

TMR 015C, Complete Kit Price: $695.00
Carbon Fibre Trim

TMR 015B, Complete Kit Price: $625.00
Black Trim

TMR 015R, Racer Kit: $525.00
No Trim, for use with race bodywork
bazdki szpíd hogy de mindig meglátod a lényeget:D
Ezen sincs rendszám
nem lehet szar hangjuk:D de egyenlőre a fémfékcső fontosabb:D meg majd ha lesz jogsi akkor mehet rá az üvöltős kipuff
Itt vannak a szépségek
Én ebayról tudom h onnan lehet rendelni,árat én se tok csak h nagyon drága De én inkább a racefitet tenném rá ha lehet választani
kinek a pap kinek a papné:D nekem spec a Schulz gizi:D:D én halottzam már élőbe mert havernak van ilyen k6 on. én azért akarok iylet mert élőbe azért mást ad. de az a téjlorméd is frankó. ki forgalmazza azt meg mennyibe fáj?
Hát kis_sala nem is tom,de nekem vhogy se kinézetre se hangra nem tetszik. ettől a dobtól sztem csak jobbat lehet venni... Meg nekem a Taylor Made dob tetszik úgy a takaró elemekkel,az ilyen csupasz dob nem igazán.
tess ennek a srácnak van rajta. http://sportmotor.hu/tagok/101... sztem nagoyn süti:D
hurrá hogy 17 évesen még nincs gondom az impotenciával :D majd ti felkészitetek rá:D cslaca sztem bódiskát vegyél:D láttam k8 on oylant ami k7 re való. valahol fennvan sportmotoron a video. se katalizátor se semmi:D és gecijolnézki
hát igen, 30 felett már minden nap ajándék...
Vén disznó vagy Te ahhoz !
kapja az rendesen
A csopakot inkább az asszonynak kínálgassad!
tutis here pörkölt
okés, te kapod a golyómat, rághatod
Húsvétra levágunk
faluban meg lenyomnak kaszával
hízót? há magamat csak nem adom oda..
viszont kurva jól néz ki mondjuk nem utcai legális dob..
Ez csak egy cső némi carbon dísszel.Dobnak nevezni barokkos túlzás.
Lehet fizetni aranyban,terményt,hízót is elfogadok.
Természetesen az enyém nem így lenne. összekötő csővel megoldható minden. Volt kati nincs kati, persze úgy hangosabb de a faszt se érdekli