Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"Hülye" vagy.....még sms-t sem tud íni......nemhogy fórumon pögyögni....

Nem meséltem még.......a multkor, amikor a dobot, vagy a bukókeretet csináltuk, akkor a laptopon mutogattam neki kint a műhelyben a dolgokat, hogy hogyan néznek ki a motoron...., mert neki látni kell, hogy mit akarok mielőtt tervezésbe merül.......

Erre elkezdte bökdösni, meg húzogatni a kijelzőn az ácscerkáját, meg ami a kezébe akadt, hogy mutogasson rajta, mint valami fa táblán.......
Mondom neki.......hááá ne basszáá má fel, hogy azzal piszkálod? HÁÁÁÁ nem látod, hogy szivárványos körülötte a kép, ahogy basztatod, háááá nem lehet azzal úgy basztatni még kézzel sem......
Mondom még egy ilyen és már a havi nyugdíjadat vághatod is a zsebembe + még vagy 20-30 ezer.....
tényleg bocsi:D benéztem hogy 600 gixid van:D de akkor igy kb oylan 20 as lesz. mert kb a fele a gixiknek teljesitménybe. na jó8 csáo
na énis eltipegek csicsikálni... majd morgen. szevasztok holnap mindenkinek jómunkát jótanulást:D jó8
Még nem kaptam regadót.Tavaly februárban csináltm forgalmit akkor még nem kelett most még nem jött így hawai dizsi van míg meg nem jön.Majd jól elfelejtem befizetni é augusztusban jön ki ujra akkor párszáz büntivel befizetem.Még tuggya fene mennyi lesz de nem gixxerárú az fix.
na megyek skacok

jóéjt ! aki úton van annak jó utat a többieknek pedig szűk lyukat
félre értés ne essék......mindez tavaly nyáron volt------NEM MOST
tied se sokkal kevesebb:D neked is vlaahol bőven 30 fölött van:D de szerencsére mi még mindig nem szoptuk ugy be mint az 1000 esek:D 170 pacitól luxus vagy mifasz adó:D
Kemíííny apád van! Nem regizteted be ide a fórumba?
húúúúú bazzzz......
Az igen szép teljesítmény
Két három tank benya.Nem sok.Minek olyan erős motor.
hát aszsem valahol 14 körül
mert 2* negyedéves biztositást sporoltam.. és 2300 ért vonták ki.. de 2300 ért bármikor visszarakhatom. csak most be kell csengetnem 44.000 kw adót meg átiratnom meg stb..::S
Fater is nagy motoros volt régen....neki aztán volt mindene....zsír új Pannoniától kezdve minden.....
Akkoriban a motor volt elérhető árú, így télen-nyáron azzal járt....át is fázott párszor....azért is basztat, hogy hidegbe ne menjek....
Most volt az öregem 60 éves, de simán 50-nek néz ki.......kimaradt már vagy 10év a motrozásból nála......ERRE MOST MEGVETTEM A GIXERT......és otthon hagytam egy hétre, és még egy papírt is kiirtam az öregnek, hogy tudom, hogy lenyúlod egy karikára, ezért csak közlöm, hogy ezek a gépek már nem a régiek, úgyhogy csak óvatosan mindennel....

Hívott is 2-3 nap mulva, hogy verjem a pöcsöm a köcsög motoromba, mert ő már nem tudja, mivel húzott egy fészféket elsővel és a heréi a tankon koccoltak és majdnem átugrotta a motort.......
Valamint elfáradt a keze, mert minden szembejövő motorosnak integetni kellett és a dereka és a hasa is ki van........lement a bratyójához villogni a gixerrel......közel 300km oda-vissza.......10év mocizás után.....

De a végére odafúzte......hogy: BAZZZZZDMEG FIAM EZ A GÉP KIBASZOTTUL TUD LÉPNI!

Kérdem tőle, na és meddig húztad......aszonnnya.....nem tudtam figyelni rá, mert kapaszkodtam....... ...de egy gyerek elment mellettem, viszont az ment vagy 230-al..... .....hohóóóó mondom, akkor te sem 150-el mentél.....
Április vége?
Überszopás.Mennyi a spór?
dabasi fölsmívesek se panaszkodhatnak
legyen máááááááááár jóóidő.. még 85 nap 1 ora 53 perc 55 masodperc ig kivan vonva a motorm a forgalomból:D szal ennek le kell járnia:D
Igen, mert sok a bolond, meg a szagmunkáskébző...
hírős nemes város
KUNSZENTMIKLÓS sziti
mond neki hogy pécsen van egy két üres állás..:D itt állok és várom hgoy tankoljam:P
Má megint egy pont a betonkeverőnek nincs 4e.Igaz csak 200-220 km re.
Bomba csaj, minden férfi álma, a kocsmában odalép a pulthoz és int a csaposnak, mire az odamegy és erotikusan az ujjával még közelebb inti addig, míg a füle majdnem a nő szájához nem ér.
Akkor a nő megcirógatja a csapos szakállát és azt mondja:
- Te vagy itt a főnök?
A csapos nagyot nyelve válaszolja:
- Sajnos, nem! De segíthetek valamiben?
A nő tovább cirókázza a csapos arcát, majd így szól:
- Akkor kérlek hívd ide, édes!
A csaposunk már izzad, mire kinyögi:
- Sajna nem tudom, mert nincs bent, de hagyhatsz nálam üzenetet neki bébi.
És közben a szája is tátva marad, amibe a nő szép lassan bedugja minden ujját, és erotikusan végig szopogattatja a csapossal.
A csapos, miután végig szopogatta a nő ujjait, megkérdi a nőt, miközben nagyokat nyel:
- És mond csak édes, mit mondjak a főnöknek?
- Hát csak azt, hogy a wc-ben se papír, se szappan, se víz, se kéztörlő.
K.miklós - Agip
hol is van ez a kút?:D
bazdkiii több mint 5 ropi egy teli tank:S:S most csodálkoztam el.. régen 2000 ből televolt..:D igaz hogy 7 literes tankom volt. de akkoris. rabló ország. amcsiba 4 liter kerül annyiba mint nálunk 1:(