Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Árat is mondj pajti
Parilla - prexport sok bizalmam nem volt hozzá de nagyon kellemeset csalódtam benne
Szerintem te ismered, és szeretsz vele sörözni!
THX XD akkor vegyél amilyet akarsz
ki lehetett az?
Rád nem hallgatok!
Shox
Ára? Legolcsóbb beszerzési lehetőség érdekelne... Akár e-bayen, akár hazai pályán.
Azé köszönöm
alpinestars gp plus vagy pro
Milyen kesztyűt ajánlotok?
mondták már
Türelem tornaterem, úgyhogy tanítsd meg rája!
Mutass neki annyit, hogy a gépet hogy kell bekapcsolni, rácsatlakoztatni a netre (ha külön kell rácsatlakozni), megnyitni az operát, azonbelül megnyitni a GSX-R600as topikot, beregisztrálni az Öreg-46the_doctor néven (ezt csak a legelső alkalommal tegye! ), és már tolhatja is az észt... Az ácscerkát meg vedd ki a kezéből!
FLINSTONE család
Jah és mutter is imád vele menni...meg nki is van egy Italjetje
Azt már feltalálták, az a repülő kezicsókolom...
Nálunk fater tisztára be van zazulva. Most 59 éves, 2 éve van meg nekem és a tesómnak is a gixerje, míg tesóm osztrákban melózott, addig nálam parkolt mindkét motor. Az öreg alig várta, hogy jöjjön hozzám látogatóba tavasszal, természetesen elő kellett vennem neki a motorokat egy-egy körre. Most az öcsémé nála tanyázik, hetente beindítgatja-melegíti. Júliusban volt egy egész komoly érműtéte, amiből mostanra gyógyult meg, de már ősszel motorozni akart. Szombaton voltam nála, már izgatja a fantáziáját....eddig a fametszés volt a porondon. Most mutert fűzi, hogy kéne neki egy "csotter". Régen Németbe járt mz-vel melózni. Van olyan fényképe, hogy reggel 8:30-ra ment a sport MZ-ért, 9-kor meg foto a benzinkút felé 60 helyett 98-al. Következmény egy év jogsi nélkül, MZ a garázsban. Szóval az öregek is ott vannak a szeren, nem csoda ha muter is mondja néha a magáét.
Naná gyerekkora óta él-hal a motorozásért... jelenleg GSX-750 EF-el tolja kegyetlenül...

B-Kinget v Busát akar majd...
Van mit tanulnom tőle
Legyél rá büszke!
Sajna az enyém nem nyomja, pedig tuti bejönne valami közös gurulás. Viszont mind a 2ő nagybátyám húzza...

Na igen, itt magyarországon tuti megérné ilyet venni. Inkább olyat gyárthatnának, ami nem ér az úthoz...
Az faííín...

Milyen fasza is lehet LE-adót fizetni 280pacira......
vagy csak 220-ra? ....280 pacira biztos csak akkor kell fizetni, ha bizonyítottan használod a "booster" gombot.....
Jut eszembe, eléggé X-701-es sisakom van...
Nekem Vaterom még 14évesen kezdte, 26 volt amikor abbahagyta majd 51 évesen vett egy SV1000S-t és már 3 éve űzi a gépet! Idén jön velünk pályázni jól tolja az öreg, lehet vigyázni
Hehe.En vagyok itt a gixxeresek kozt a kakukktojas.Jol rejtozom.