Türelem tornaterem, úgyhogy tanítsd meg rája!
Mutass neki annyit, hogy a gépet hogy kell bekapcsolni, rácsatlakoztatni a netre (ha külön kell rácsatlakozni), megnyitni az operát, azonbelül megnyitni a GSX-R600as topikot, beregisztrálni az Öreg-46the_doctor néven (ezt csak a legelső alkalommal tegye! ), és már tolhatja is az észt... Az ácscerkát meg vedd ki a kezéből!
Nálunk fater tisztára be van zazulva. Most 59 éves, 2 éve van meg nekem és a tesómnak is a gixerje, míg tesóm osztrákban melózott, addig nálam parkolt mindkét motor. Az öreg alig várta, hogy jöjjön hozzám látogatóba tavasszal, természetesen elő kellett vennem neki a motorokat egy-egy körre. Most az öcsémé nála tanyázik, hetente beindítgatja-melegíti. Júliusban volt egy egész komoly érműtéte, amiből mostanra gyógyult meg, de már ősszel motorozni akart. Szombaton voltam nála, már izgatja a fantáziáját....eddig a fametszés volt a porondon. Most mutert fűzi, hogy kéne neki egy "csotter". Régen Németbe járt mz-vel melózni. Van olyan fényképe, hogy reggel 8:30-ra ment a sport MZ-ért, 9-kor meg foto a benzinkút felé 60 helyett 98-al. Következmény egy év jogsi nélkül, MZ a garázsban. Szóval az öregek is ott vannak a szeren, nem csoda ha muter is mondja néha a magáét.
Milyen fasza is lehet LE-adót fizetni 280pacira......
vagy csak 220-ra? ....280 pacira biztos csak akkor kell fizetni, ha bizonyítottan használod a "booster" gombot.....
Nekem Vaterom még 14évesen kezdte, 26 volt amikor abbahagyta majd 51 évesen vett egy SV1000S-t és már 3 éve űzi a gépet! Idén jön velünk pályázni jól tolja az öreg, lehet vigyázni
Azé köszönöm
Mutass neki annyit, hogy a gépet hogy kell bekapcsolni, rácsatlakoztatni a netre (ha külön kell rácsatlakozni), megnyitni az operát, azonbelül megnyitni a GSX-R600as topikot, beregisztrálni az Öreg-46the_doctor néven (ezt csak a legelső alkalommal tegye!
B-Kinget v Busát akar majd...
Van mit tanulnom tőle
Sajna az enyém nem nyomja, pedig tuti bejönne valami közös gurulás. Viszont mind a 2ő nagybátyám húzza...
Na igen, itt magyarországon tuti megérné ilyet venni. Inkább olyat gyárthatnának, ami nem ér az úthoz...
Milyen fasza is lehet LE-adót fizetni 280pacira......
vagy csak 220-ra?