Nekem a meghökkentő nem sablonos filmek jönnek be pl a Kutyaszorítóban ahol nem lineáris az idővonal de a District9 is a dokumentumfilmes látásmód miatt tetszik.Valóban ilyenek az emberek és nem idealizált hősök.Sajnos.Vagy a asszem a spilbergnek volt az első munkája címét elfelejtettem ahol a sima ügynök megy az úton és meccsel egy kamionossal halálig az úton.Esetleg egy Stephen King féle dolog bár azokat csapnivalóan filmesítik meg.De lehet én vagyok a nem normális ízlésű ember.
A sima 3D-s mozikban 2 vetítővel vetítenek egy qurva nagy homorított vászonra, ezért van az, hogy nem mindenki látja a szélét 3D-snek....
Az IMAX-ben pedig szinte maga a terem is 3D-s elrendezést kapott a vászonnal együtt.....iylen prizmaszerű elerendezésű a vászon.....
NAGGYON NAGY....többen rosszul lesznek a valós hatás miatt.....(szédülés, hányás...stb.)
Itt nézd meg Sanyi... MEGÉRI AZ ÁRÁT!
Aha.....3D-ben már láttam, de akkor az asszonyt inkább oda vinném......tényleg ennyire nincs jegy rá? Legalább lesz mire hivatkoznom miért nem megyünk.
Valami bazinagy vászon spec film jobb térhatás sokkal életszerűbb minden.A sima 3d kicsit nekem mintha fényhiányos és elmosódott lett volna.Vagy csak koszos volt a szemüveg.A középen lévő dolgok 3d-sek voltak a széle nem stb.Jó az is de az imax 3x jobb.
miért te mit írtál volna a történetnek? Szerintem a történet teljesen rendben van. A district se olyan hűdenagysztrori. Jönnek az alien bogarak akik ittragadnak és mennek kolhozba
Ha jó sztorit akarsz akkor ne látványfilmet nézz. Pl ami legutóljára nagyon tetszett az a pankrátor..Micky Rourke nagyon jót alakít..
Ezt vártam már, hogy valaki végre benéz egy film mögé is és nem csak azt nézi, hogy milyen lehetetlen dolgok vannak benne...
Ez a film több, mint zseniális és nem kis meló van sem a történetben, sem pedig az előkészületekben!
Nem hiába veri oda mindjárt a Titanic-ot bevételben........vagy már túl is van rajta......
Nekem is nagyon tetszik ez a kipuff, én is szemeztem vele....de az ára...pfffffffff
De azután sikerült egy másik nagy kedvencemet a YOSHI-t megvenni és nem bántam meg, hogy ez került fel rá.
Gyönyörű vele a Gixerem..... éééés....
Nem a film volumenével,technikájával,meg az egész logisztikával van bajom az tökéletes.Csak azon kesergek picit hogy a forgatókönyvírót megfizethették volna jobban.A történet egy braziliai mostani hiradótörténetre emlékeztet.A csúnya bányászok elleni gigászi őslakos ellenálással.Nincs vele baj de ha már ennyi sok időt és pénzt meg kreatív munkát beleöltek a többibe ezt a kis részt csiszolhatták volna.
És tényleg jó a film meg minden nem vitatkozásképp mondom.Viszont ha a történet klappol akkor tényleg az évszázad filmje lett volna így csak kíválló brilliáns mő lett.
Nézz utána kicsit hogyan készült a film, stb. Nekem van egy videóösszeállításom erről, meglepő milyen dolgokat alkalmaztak, az ember nagyon el sem tudja képzelni. Pl annyit tudni kell hogy a történet és a szereplők már 1995-ben elkészült, megvoltak a vázlatok, de az akkori technikával nem lehetett egyszerűen elkészíteni a filmet..Én az avatarra azt mondom hogy minden idők legzseniálisabb filmje. Akkora nagyszabású projekt, hogy bármelyik film még a tizedrészét sem közelíti meg. Olyan háttérmunkák vannak a filmben hogy hihetetlen...
Akkor maradok otthon.Annyira nem jó a történet hogy 2x is megnézzem.
Látványnak nagyon jó de a végefelé picit fájt az egyszerűség.A district9 ilyen látvánnyal simán lekörözné.Igaz az rétegmozi de legalább nekifeküdtek a forgatókönyvnek és kitaláltak valami újat nem a klisét nyomják.
Attól függetlenül szórakoztató az avatar is.
Grat Cimbi!
10:0 ....köte meg a Duna-Tisza köze....
Szép eredmény....reméltem is, hogy rúgsz a nevemben egyet nekik....
Remélem bekented a ficakba, vagy lécalá....mert én csak olyat szoktam...
Kössz a góóólt!
Remélem pénteken itt lesz, bár szerintem csak hétfő, vagy kedd lesz belőle...
Az IMAX-ben pedig szinte maga a terem is 3D-s elrendezést kapott a vászonnal együtt.....iylen prizmaszerű elerendezésű a vászon.....
NAGGYON NAGY....többen rosszul lesznek a valós hatás miatt.....(szédülés, hányás...stb.)
Itt nézd meg Sanyi...
Ha jó sztorit akarsz akkor ne látványfilmet nézz. Pl ami legutóljára nagyon tetszett az a pankrátor..Micky Rourke nagyon jót alakít..
Ez a film több, mint zseniális és nem kis meló van sem a történetben, sem pedig az előkészületekben!
Nem hiába veri oda mindjárt a Titanic-ot bevételben........vagy már túl is van rajta......
De azután sikerült egy másik nagy kedvencemet a YOSHI-t megvenni és nem bántam meg, hogy ez került fel rá.
Gyönyörű vele a Gixerem.....
És tényleg jó a film meg minden nem vitatkozásképp mondom.Viszont ha a történet klappol akkor tényleg az évszázad filmje lett volna így csak kíválló brilliáns mő lett.
Látványnak nagyon jó de a végefelé picit fájt az egyszerűség.A district9 ilyen látvánnyal simán lekörözné.Igaz az rétegmozi de legalább nekifeküdtek a forgatókönyvnek és kitaláltak valami újat nem a klisét nyomják.
Attól függetlenül szórakoztató az avatar is.
Csak hát az ára...
Na mind1 majd lesz vmi jó rajta
ÉéééééBRESZTŐŐŐŐŐŐ!
JÓ IDŐT AKAROK!
Kössz Oszi!
10:0
Szép eredmény....reméltem is, hogy rúgsz a nevemben egyet nekik....
Remélem bekented a ficakba, vagy lécalá....mert én csak olyat szoktam...
Kössz a góóólt!
Remélem pénteken itt lesz, bár szerintem csak hétfő, vagy kedd lesz belőle...