Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lebuktááál Emelőszemet ötezerér adom! Darabját
Basszus, most mindenki megtudta hogy mi a titkom.
Ja meggyőzté.Legyen alpájnsztár.
Amúgyis mintha az Oncsik egy olyan overálban feszített volna egy sövön.Nem is gondoltam volna hogy gyártanak ilyen sudár termetre is overált.
Úgyhogy ha megtollasodom nézek valahol ilyen kollekciót és kistafírozom magam.
Ennek a kesztyűnek BÁTTYA, van egy 3 pontos felhúzós kis kapaszkodója, amit kesztyűben is kényelmesen meg lehet fogni.... ....ezért nem fog szétszakadni...
Persze...persze....de a te géped az tuningfestékkel van fújva és azért erősebb is.....
Olvastam róla, hogy a hókefélkéd sport-tuning-hájtekk festékkel van lekenve ecsettel........és ráadásul az ecset, amiket maga után hagy barázdákat a festésen, azokba a légáramlat úgy kap bele, hogy jobb lesz az úttartása és a gyorsulása a gépnek....

Szóval veled nem is gyorsulok, mert megpiszkált a YAMAHA GSY-XZF-R 600-ad.....
Hol vetted?
Na mosmá polírozzátok fényesre a valagamat...

Köszönöm cimborák!
Félig néztem mer idegesített a tájszólása.Semmit nem értettem belőle.
Tök jó meg minden de ez a feles fazon nekem nem passzol vlt egy nyári roleffem ilyen.Szabályosan szétesett 2 hónap alatt a neoprén része.Tom nem egy kategória de a féloldalas kivitel miatt a felhúzásnál kezdett szakadozni.
hi.
ha valakit érdekel k5 600 műszerfal
16ezer párszázat mutat most
25-30-35-40 ezer ft.
kinek melyik ár szimpatikus
Jojo, ez igaz de az kek szinu volt sarga alapon.
Nem furi pedig, mert szinte a 3/4-ed csuklódat teljesen körbe fedi, kivéve a belső oldalt, hogy tudjon mozogni a csuklód rendesen....
Nézd meg a vidit, amit linkeltem...
A YAMAHA az egy fos! Valentino Rossi is KTM-el nyert 9VB. címet....
En meg 15 ojroer vanuccsit lajostol.
PROTEKCIÓ!
Tudom, az enyem is pedig az csak egy yamaha.
Nekem picit furi.
De én shoxost vettem.Az megnyúlt és fura hosszú ujja van brrr.Meg egy kevlar protis crosst ami nagyon jó méretben és nyárra nagyon kényelmes lesz.Ja és nagyon rövid szárú a hosszú idegesít.
Madhead vagy mi a szösz lajosból.
Na végre én is tok öltözési tanácsot adni.
én 18-ért
Na jó én nem húzom az idegeidet...

20.000Ft-ért vettem....
csak 5.-ben, de ott gondolatra
Szeva Speed Cimby!

Nekem Állpálynsztársz kesznyűm van, pont olyan, mint a Tutis GP Pro kesznyűje, csak az enyémnek rövidebb a csukló része, mert supermotyósok és stunterek használják......jobban tud mozogni benne a kezed! De simán elég utcára így is, és FULL protis mindenütt és olyan, mint ha a kezemre öntötték volna
Tényleg QURVA KÉNYELMES és szép is....

Ár: **.*** Ft
Szep ez a Honda. 6-ban emelgeti az elejet?
Sziasztok!

Végre megjött a csimmám:) Jan. 20-án adták postára. Kényelmes meg fajin nagyon. Itt van pár kép, akit érdekel:)
Na áruld már el Légyszíííí