Most érkezett meg a laptopom, már majdnem elélveztem az örömtől.......Erre azt olvasom a papírján:
Diagnózis/Javítás adatai: Nem jelentkezett a bejelentett hibajelenség! Visszaküldés.
És bazzzzeeeg visszaküldték úgy, ahogy van, sőt ráadásul úgy néz ki a gép, mintha 2 napig ezen kajáltak volna kint!
Hát mindjárt szétbasz az ideg...
Olyan telefont kapnak mindjárt, hogy...........
Én is ezeket a kipufogókat nézem http://www.kepesmotor.hu/onroa... véleményt érek, h az 1000-es összekötője jó lehet e egy 06-07-es gsxr 600hoz? vagy mekkora átmérője van a csatlakozási résznek ahol a gyári dob van 06-07-es gsxr-en? remélem lemérte már valaki
Úhhh basszus, látom.... Akkor ne haragudjon már a kellemetlenségekért.... Elnézést, hogy zavartuk.....és szerentnénk kártérítésképpen holnap küldeni önnek egy Suzuki GSX-R1000 L0-át, ha van neki hely.....
Most érkezett meg a laptopom, már majdnem elélveztem az örömtől.......Erre azt olvasom a papírján:
Diagnózis/Javítás adatai: Nem jelentkezett a bejelentett hibajelenség! Visszaküldés.
És bazzzzeeeg visszaküldték úgy, ahogy van, sőt ráadásul úgy néz ki a gép, mintha 2 napig ezen kajáltak volna kint!
Hát mindjárt szétbasz az ideg...
Olyan telefont kapnak mindjárt, hogy...........