Zsírsirály! Doki, megkapod pénteken a laptopod... Nekem is begyött az élet, neked is begyün
Na, annyit offolok, meg mondok neked, hogy ma teremben, városunk északi csapatával 10:0 arányban kivégeztük a vecsési, NB2es ifistákat! Megrúgtam a te gólodat is
Ha kurva nagy csoda ér, akkor már pénteken megkapom a gépem...
Ha csak kis kurva csoda ér, ami mostanába jellemző rám, akkor csakj hétfőn fogom megkapni....
Tegnap előtt küldtek a csehek sms-t, hogy kész a cucc és 2 munkanap mulva megkapom...
Remélem így is lesz, és egy daraban is kapom vissza....
Basszus...már majdnem elkezdtem írni, hogy te aztán nem vesztegeted a téli idődet és már fel is pattintottál egy ilyen gyönnyörű cuccost a gépedre.... ...azután a hátteret kinagyítva láttam, hogy ez nem is a te géped...
Azért ez a dob megéri az árát......kibbb@szottul jól néz ki...
Sziasztok! az mitől lehet hogy a mocimnak míg nem éri el a 60fokot a víz addig van egy kis szelephangja,de amint 60fok fölé megy akkor meg nincs szelephang.Na ez mitől lehet?
de örülnék ha nekem is ugy lenne mint nektek. letépném a katalizátort, feltennék egy összekötőt és menne vissza a pici gyári dob:D az ugyis slip on:D most láttam az ebayen komoly 20 dollárért gixi gyári kipuffot.. elgondolkodtató hogy azt megszerkesztem:D
hát annyit tudok biztosra hogy a csatlakozás más. mert én a kis "dobot" együtt szedem le a katalizátorral egybe van hegesztve . az exup után. neked meg külön van a nagy dob meg a katalizátor.
Na, annyit offolok, meg mondok neked, hogy ma teremben, városunk északi csapatával 10:0 arányban kivégeztük a vecsési, NB2es ifistákat! Megrúgtam a te gólodat is
Ma eljutottam odáig h megnézzem az Imax-ban az Avatart. Nálam odaba rendesen.
Holnap ismét lesz kölcsön lapitopom, úgyhogy elérhető leszek...
Ha kurva nagy csoda ér, akkor már pénteken megkapom a gépem...
Ha csak kis kurva csoda ér, ami mostanába jellemző rám, akkor csakj hétfőn fogom megkapni....
Tegnap előtt küldtek a csehek sms-t, hogy kész a cucc és 2 munkanap mulva megkapom...
Remélem így is lesz, és egy daraban is kapom vissza....
Azért ez a dob megéri az árát......kibbb@szottul jól néz ki...
de figyi már a K7 K8 nem ugyan az?
TMR S8, Complete Kit Price: $1199.00
Muffler, Headers and Carbon Fibre Trim
TMR S8, Power Up Kit: $1479.00
Complete Kit & premapped Power Commander
TMR S8, Racer Kit: $985.00
No Trim, for use with race bodywork