Ez van... Én megpróbálok a büntetésvégrtehajtás intézetei közül valamelyiben elhelyezkedni....Az talán örök. Oda talán kellek is a gazdasági osztályra, legalábbis ez volt a visszajelzés.Technikusimmal és a diplomámmal meg egyenlőre kitörölhetem.
Valaki megmondaná hogy k4es gsxr 600-ba milyen gyertya és melyik motorolaj a legjobb, még nem most akarom lecserélni csak azért kérdezem hogy tudjam mire számítsak pénzileg. Ja és még gondolkozok sportlégszűrő beszerzésében is, azt mondják jobb mint a gyári mert tisztítható és tovább bírja! Ha valaki esetleg pontos árat is mond azt megköszönöm........
Ebbe a mai világba csak elkeseredni lehet.....az ország amiben élünk, arról meg ne is beszéljünk munkalehetőségileg....
Én a marketinges és programozói végzetségemmel mehetek a sunyiba....nincs 3-5év tapasztalatom, ezért azt mondják: jó gyere dolgozni, havi 110.000 bruttóért, vagy még kevesebbért.....
Barátom most végzett valami közlekedés mérnökit, diploma, felső fokú nyelvvizsga és nem kap melót a szakmában....
Jelenleg logisztikus egy horgászcégnél és keres havi 120-130 ezret...pffffff
Szeva...
Ezzel nem lehet számolni, hogy az ember mióta melózik egy helyen....kollégámat és egyben barátomat most rúgták ki úgy, hogy 13 éve dolgozik itt a moziban, szinte pótolhatatlan rutinnal és tapasztalattal rendelkezik és kb. 3 ember munkáját végezte el.....
Ha hajnali 2-kor hívták fel, akkor is felvette a telefont és pikk-pakk vágott mindent a moziról....
Nemrégiben volt egy kis bakija egy mozisbulin........most pont költségcsökkentés van......REPÜLT IS MINT A SZÉL.........volt meló....nincs meló.....és mit se számított a 13év problémamentes kitűnő munkája.....
SZEMÉT DOLOG EZ, DE EZ VAN........
Egy motoros barátomat, pedig egy hete rúgták ki, szintén létszámcsökkentés miatt.....logisztikus volt egy "jól menő cégnél"......6-7év meló után.....
Szeva Cimbi. Olvasom, hogy kocsmát zártátok, most meg ez is... Rem. nem lesz igazad. Régen ott dolgozol már nem? Bár ebbben a világban senkit sem érdekel egy cseppet sem ez a dolog....Körülöttem is 10 ből 7 embert pikk-pakk egyik napról a másikra lapátra tettek. Bármi is van ez a legrosszabb stratégia a munikaadók részéről...
Jól beszélsz Tesó!
Tetves, bizonytalan és kiszámíthatatlan világban élünk, ahol nem könnyű megélni, akkor sem ha melód van...
Konkrétan mire elég az átlag ember fizuja az a 100-140ezer Ft? Kifizeted a lakás rezsijét, vagy albit és talán marad egy kevés ételre, amiből spóriznod kell ha szeretnél még valamit....
Lakástörlesztő? Felejtős.....egy ilyen országban és ilyen rendszerrel!
AZÉRT DOLGOZOL, HOGY NE DÖGÖLJ ÉHEN ÉS HOGY LEGYEN HOL LAKNI! Ez persze csak az én egyéni véleményem....mivel majdnem úgy állok és szerintem nem csak én, hogy LUXUS-nak számít a mai világban, hogy egy 600-as Gixert fentartsak......pedig ennek azért szerintem nem szabadna a LUXUS kategóriába tartozni!
Ilyen az Országunk!
Ez van rohadt mocskos világot élünk!
Így vállalj be pl gyereket vagy lakáshitelt amikor nem tudod melyik nap kerülsz lapátra!
Gusztustalan ez az ország és sajnos egyre nehezebb lesz......
Ha valaki tud valami jó melót az szóljon!
Ugyanis, március 1-től nálunk lehet olyan változások lesznek a "költségcsökkentős" project miatt, hogy az nekem nem fog megfelelni és így másfelé kell nézelődni.... ....vagy simán elküldenek minket a F@SZBA... ...oszt mehet mindenki LEKVÁRTKAPÁLNI....
Jó reggelt Mindenkinek!
Mára van egy kölcsönlaptopom.....
Tutis:
Az exup szelepes témában látom, hogy beleírtad az FI hibát, ha kiköti alul a bowdent! Igen, mert nálam ahogy levettem alul a bowdent már dobta is az FI hibát, pedig sok helyen olvasni, hogy sokak így kötik ki és nincs FI hiba.....
Hát K7 Gixernél van....tehát én is kidobom belőle az egész hóbelebancot, majd visszapakolom, ha műszakis lesz a VAS!
én a helyedben kiszedném. Nem csak a durrogás miatt, hanem most van egy olyan "modulod" a kipuffban amit a gyári csőhöz hangoltak..Rátettél egy nyitott csövet de az exup meg középen elzárja az áramlást..Kétféleképp tudod kiszedni: vagy leakasztod a bowdent - de ekkor lehet dobja az FI hibát a kijelző, vagy pedig kiszeded az exup motort és kikötöd az érzékelőjét. Ekkor nem jelentkezik az FI hiba.. Én az utóbbit választottam.. Neten találsz róla sok leírást és vidit hogy kell csinálni..
Én a marketinges és programozói végzetségemmel mehetek a sunyiba....nincs 3-5év tapasztalatom, ezért azt mondják: jó gyere dolgozni, havi 110.000 bruttóért, vagy még kevesebbért.....
Barátom most végzett valami közlekedés mérnökit, diploma, felső fokú nyelvvizsga és nem kap melót a szakmában....
Jelenleg logisztikus egy horgászcégnél és keres havi 120-130 ezret...pffffff
Ezzel nem lehet számolni, hogy az ember mióta melózik egy helyen....kollégámat és egyben barátomat most rúgták ki úgy, hogy 13 éve dolgozik itt a moziban, szinte pótolhatatlan rutinnal és tapasztalattal rendelkezik és kb. 3 ember munkáját végezte el.....
Ha hajnali 2-kor hívták fel, akkor is felvette a telefont és pikk-pakk vágott mindent a moziról....
Nemrégiben volt egy kis bakija egy mozisbulin........most pont költségcsökkentés van......REPÜLT IS MINT A SZÉL.........volt meló....nincs meló.....és mit se számított a 13év problémamentes kitűnő munkája.....
SZEMÉT DOLOG EZ, DE EZ VAN........
Egy motoros barátomat, pedig egy hete rúgták ki, szintén létszámcsökkentés miatt.....logisztikus volt egy "jól menő cégnél"......6-7év meló után.....
Nem akarom, hogy ennél rosszabb legyen.
Tetves, bizonytalan és kiszámíthatatlan világban élünk, ahol nem könnyű megélni, akkor sem ha melód van...
Konkrétan mire elég az átlag ember fizuja az a 100-140ezer Ft? Kifizeted a lakás rezsijét, vagy albit és talán marad egy kevés ételre, amiből spóriznod kell ha szeretnél még valamit....
Lakástörlesztő? Felejtős.....egy ilyen országban és ilyen rendszerrel!
AZÉRT DOLGOZOL, HOGY NE DÖGÖLJ ÉHEN ÉS HOGY LEGYEN HOL LAKNI! Ez persze csak az én egyéni véleményem....mivel majdnem úgy állok és szerintem nem csak én, hogy LUXUS-nak számít a mai világban, hogy egy 600-as Gixert fentartsak......pedig ennek azért szerintem nem szabadna a LUXUS kategóriába tartozni!
Ilyen az Országunk!
Így vállalj be pl gyereket vagy lakáshitelt amikor nem tudod melyik nap kerülsz lapátra!
Gusztustalan ez az ország és sajnos egyre nehezebb lesz......
Én tudok olyan vizsgabázist ahol vágott slickekkel is átmegy a motorod nemhogy egy sportcsővel
Ugyanis, március 1-től nálunk lehet olyan változások lesznek a "költségcsökkentős" project miatt, hogy az nekem nem fog megfelelni és így másfelé kell nézelődni....
Mára van egy kölcsönlaptopom.....
Tutis:
Az exup szelepes témában látom, hogy beleírtad az FI hibát, ha kiköti alul a bowdent!
Hát K7 Gixernél van....tehát én is kidobom belőle az egész hóbelebancot, majd visszapakolom, ha műszakis lesz a VAS!
Én a mai napig a motor kulcsával alszok...