Nem kell minden palyazas utan lecserelni az olajat. Sztem ha folyamatossan palyazol akkor ugy 2000 km-enkent ha csereled azzal nem csinalsz rosszat. Szurot meg ha gyari akkor a szervizkonyv a mervado.
Köszönöm....tényleg az....
Nálunk otthon vidéken is csak 3.lebukáskor büntetett embereket......2szer figyelmeztette őket, majd 3.esetnél bünti volt...
Csípték is nagyon az öregem.....és mindenki tisztelte őt...
Én attól vagyok kész, hogy vannak olyanok, akiket megfognak 200-as gyorshajtással, vagy bármi szarért, amiért ugrana egyből a jogsijuk és még fel is lennének jelentve mindezért......na most, sikerül neki 10, vagy 20 ezer Ft-al lefizetni a rendőröket, vagy rendőrt és elmehet büntetlenül......ennek ellenére, ahelyett, hogy örülne, hogy megvan a jogsija és nincs feljelentve ő hálából feldobja a zsarukat! Na az ilyen az gusztustalan......
Félre ne értsetek, nem a korrupciót pártolom ezzel, de én még mindig jobban járok, ha kifizetek egy 10-es azért, hogy megmaradjon a jogsim, ha már fasz voltam és elkaptak...........
Tehát mi a faszért dobjam fel a rendőrt, mert kenőpénzt fogadott el, hisz általa marad meg a jogsim, mégha az szabálytalanul lóvét is fogad el érte.
Ettől függetlenül Nagyon BÜSZKE VAGYOK Édesapámra, aki a 36 év szolgálata alatt egyszer sem fogadott el soha 1Ft kenőpénzt sem.....sőt ő az a típus volt, hogy ha erőszakoskodtak vele, hogy na fogadja el és had menjenek, akkor 2szer szólt, hogy fejezzék be, majd ha 3.-ra sem értették meg, akkor cefettül büntetett mindenért.
Nagy részében elengedte a normális, tisztelettel beszélő embereket....
Engem is büntetett meg pl gyorshajtásért......
Ez olyan mint, amikor apa és fia beszélget, miközben a kutya a lábuk előtt a tökeit nyalja.....
-Gyerek megszólal: Édesapám! Maga szerint ezt én is meg tudom csinálni?
-Mire az Apa: MEG FIAM!.......de szerintem meg fog harapni.....
Nálunk otthon vidéken is csak 3.lebukáskor büntetett embereket......2szer figyelmeztette őket, majd 3.esetnél bünti volt...
Csípték is nagyon az öregem.....és mindenki tisztelte őt...
Félre ne értsetek, nem a korrupciót pártolom ezzel, de én még mindig jobban járok, ha kifizetek egy 10-es azért, hogy megmaradjon a jogsim, ha már fasz voltam és elkaptak...........
Tehát mi a faszért dobjam fel a rendőrt, mert kenőpénzt fogadott el, hisz általa marad meg a jogsim, mégha az szabálytalanul lóvét is fogad el érte.
Ettől függetlenül Nagyon BÜSZKE VAGYOK Édesapámra, aki a 36 év szolgálata alatt egyszer sem fogadott el soha 1Ft kenőpénzt sem.....sőt ő az a típus volt, hogy ha erőszakoskodtak vele, hogy na fogadja el és had menjenek, akkor 2szer szólt, hogy fejezzék be, majd ha 3.-ra sem értették meg, akkor cefettül büntetett mindenért.
Nagy részében elengedte a normális, tisztelettel beszélő embereket....
Engem is büntetett meg pl gyorshajtásért......
Ez olyan szokenos vicces volt. Amikor elmegy a cica ultrahangra: Fiu? Nem. Hanem?
Köszi!