Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dikk More ! Megéheztééé?
Nemtom. Rákérdezek. Este leszek megint csak most mennyi kő ennyi annyi a disznyóknak.
Figyi, egyik kábel nem lett jó, vissza lehet ezt küldeni? Vagy nem éri meg vesződni? Bár gondolom a posta ilyenkor minket terhelne..
Van benne egy kivehető db killer oszt ennyi.
felírtam a táblára 1xer és kaptam egy szaktanárit v 3 éve :D
granulálok Force:D:D:D
félix megkeféli oféliát
aki megmondja mi ez akkor annak granulálok:D
1/2 X + ke 1/2 i O1/2 iát
hát tutis.. rászaladtam a csöcsre..:D
Na Gratula!
Decemberben államvizsgáztam én is ...azóta várom, hogy eltekerjem kicsit a gép szarvát......
Felkészítve a szezonra melegben letakarva várja már a Startot.
Bazz. Még ott nem igazán keresgettem még...
Nyah megkérdeztem, ebayról gyütt.
Mithonnan? Megköszönném.
Ha nem viszik el fizetésig, akkor jöhet...
Valami netes bitymerettyről rendelte, nem tom....ha fontos megkérdezhetem, vagy ha kell és tud várni a zsetonra, akkor a tiéd is lehet akár.
igen, csak mintás!
Hol vette 10be? Ajjdekurvárakéne, de még nincs fizetés...
Ez ugye csak karbon mintás,nem kabon,
Gratulálok DzsóZí! Nagyon megszopattak délelőtt?
Gondoltam megosztom itt is az örömöm!
Ma délelőtt sikeresen leállamvizsgáztam 4-esre úgyhogy most már hivatalosan is projektmenedzser lettem

Ha most nyár lenne akkor mennék és szétcibálnám kis kondásdisznóm szarvát a főúton de most hideg van így marad a szimpla piázás
Csere nem jó, mert haverom rendelte a kawájához, de rosszat küldtek neki, így ez meg felesleges, amennyiért megkapta, annyiért odaadja.
kérdezd meg tőle a nyíregy topikban.
óóó izé. az csak egy üres porszívó cső nem?:D mármint abelsejébe semmi extra nincs:D
nem cseréled a gyári tükrökre?:D tudja valaki hogy mortisnak aki már YAMAHÁVAL nyomja:D:D::DD megvan e még ez az idom vagy hozzácsapta a motorhoz?
Sziasztok!

Az alábbi karbon vadi zsír tükrök eladók gixihez.
ár: 10 000 Ft/pár
Ha valakinek kell, sikítson!
Megcsalta az S betűt, meg a GSX-R jelzést? Hálátlanja...