Nézz bele hátulról. A villahíd középső csavarja fusson a tank közepével és a farok végével. Nézd át vannak e olajfolyásai blokkból, villából. Legyen egyenesfutása. Ne csörögjön zörögjön nagyon a blokk, könnyel vegye a fordulatot fel is le is. Az hogy láncot gumit kell cserélni rajta nem gond, csak alkudd lejjebb az árát.
Nekem van egy 250-cbf hondám,de nagyon nézelődök a 600-as gsxr-ek felé.
Mostanában ahogy nézegettem a használtmotorokat,találtam egy két tetszetőst,ezért is vagyok most itt,mert lenne pár kérdésem hozzátok.
Ez a vas 2002-es 600-as gsxr,km?-de állitólag nagyon tete állapotban van.Szerintetek az ilyen motorokért mennyit érdemes kiadni?-és mire kell ügyelni?(gumi,lánc?-és még mire?)
Esetleg nálatok vannak-e problémák?-ha ige akkor milyenek?
Má túléltem...Phoenix nyilt nap volt, de nemtom mennyiket mehettem, mert nem volt kedvem transzpondert bérelni, köridőmérőm meg ugye még nincsen, de úgyérzem egyre jobb vagyok. Jó sokan buktak ma, az első menetben valaki végigfolyatta a pályát pont az iveken olajjal, aztán csak szálltak el a kollegák.
Nekem van egy 250-cbf hondám,de nagyon nézelődök a 600-as gsxr-ek felé.
Mostanában ahogy nézegettem a használtmotorokat,találtam egy két tetszetőst,ezért is vagyok most itt,mert lenne pár kérdésem hozzátok.
Ez a vas 2002-es 600-as gsxr,km?-de állitólag nagyon tete állapotban van.Szerintetek az ilyen motorokért mennyit érdemes kiadni?-és mire kell ügyelni?(gumi,lánc?-és még mire?)
Esetleg nálatok vannak-e problémák?-ha ige akkor milyenek?
Válaszotok előre is köszönöm !
Má túléltem...Phoenix nyilt nap volt, de nemtom mennyiket mehettem, mert nem volt kedvem transzpondert bérelni, köridőmérőm meg ugye még nincsen, de úgyérzem egyre jobb vagyok. Jó sokan buktak ma, az első menetben valaki végigfolyatta a pályát pont az iveken olajjal, aztán csak szálltak el a kollegák.
üdv
Gixxer?
Lessz valaki holnap pringen?
üdv
prolonggal járok!
De a próbálkozás és a zöld szín elhagyása már önmagában is dicséretes!!
sárga fekete 2002-es!
Csak nehogy a fegyverboltba menjen...... akkor végünk
vagy készülnek más szögből a fotók :o)
az enyém pl. alig használt és kevés km-rel eladó
korábban sérült, de javított, sok extrával. s akkor korrekt lenne a dolog.