Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nézz bele hátulról. A villahíd középső csavarja fusson a tank közepével és a farok végével. Nézd át vannak e olajfolyásai blokkból, villából. Legyen egyenesfutása. Ne csörögjön zörögjön nagyon a blokk, könnyel vegye a fordulatot fel is le is. Az hogy láncot gumit kell cserélni rajta nem gond, csak alkudd lejjebb az árát.
Helló Mindenki!

Nekem van egy 250-cbf hondám,de nagyon nézelődök a 600-as gsxr-ek felé.
Mostanában ahogy nézegettem a használtmotorokat,találtam egy két tetszetőst,ezért is vagyok most itt,mert lenne pár kérdésem hozzátok.
Ez a vas 2002-es 600-as gsxr,km?-de állitólag nagyon tete állapotban van.Szerintetek az ilyen motorokért mennyit érdemes kiadni?-és mire kell ügyelni?(gumi,lánc?-és még mire?)
Esetleg nálatok vannak-e problémák?-ha ige akkor milyenek?

Válaszotok előre is köszönöm !
Reggelt!Jó lehet a pályázás...Jó,hogy te nem estél.Egyszer énis kipróbálom,persze csak ha lesz elég merszem hozzá...
Üdv

Má túléltem...Phoenix nyilt nap volt, de nemtom mennyiket mehettem, mert nem volt kedvem transzpondert bérelni, köridőmérőm meg ugye még nincsen, de úgyérzem egyre jobb vagyok. Jó sokan buktak ma, az első menetben valaki végigfolyatta a pályát pont az iveken olajjal, aztán csak szálltak el a kollegák.

üdv
Hella!Mé,mi lesz pancsin,
Gixxer?
Szasztok,

Lessz valaki holnap pringen?

üdv
:D:D:D:D:D
megkímélt!
prolonggal járok!
Csak szeretnéd...
De a próbálkozás és a zöld szín elhagyása már önmagában is dicséretes!!
mit röhögsz.
sárga fekete 2002-es!
alighasznált és megkímélt
ez is suzuki!
Vagy pszichológusnál....
Csak nehogy a fegyverboltba menjen...... akkor végünk
tez jóóóó :D:D:D
photo shop előtt
vagy készülnek más szögből a fotók :o)
de hol van valli ill. edem?
Igen, ez az ami nekem is van! Ez a 2001-es. Ebben több a sárga. Amit Edem árul az a 2002-es, abban a fekete a több.
A tükrök sem eredetiek, azok már a K4-re valóak..... persze azokat pusztán esztétikai okokból is le lehetett cserélni
tudom ezek más évjárat.. .:o)
Na meg elég furi ahogy a fejidom tartó vas bal oldali szára felmegy, szinte a plexibe hajtod be a csavart ..... annak szerintem nem pont ott a helye
s ez igaz is.
így vész el a bizalom :o))

az enyém pl. alig használt és kevés km-rel eladó
így a szövegen is módosítanék... megkímélt, hibátlan.
korábban sérült, de javított, sok extrával. s akkor korrekt lenne a dolog.
ezért nem szabad hírdetéshez ilyen nagy képet használni!