Mintha ezt a hírdetést már láttam volna úgy 3-4 hete.....
Edem!
Ha nem akarod 1 hónap múlva újra feldobni ezt a hírdetést, akkor engedd lejjebb az árát, úgy minimun 200.000-el!!! Bocsi de ez van! Amúgy a moci rendben van csak a sárga-fekete arány lett összecserélve..... majdnem tökéletes
Csövi mindenkinek! Van egy eladó (hibátlan állapotban lévő) GSX-r 600-om! Ha valaki tudna rá érdeklődőt azért nagyon hálás lennék! Ígérhetem nem fog csalódni!!
A motor leírása:
SUZUKI GSX-R 600 2003.6.-havi, megkímélt-hibátlan állapotban, Mo.-i, szervízkönyvvel,
törzskönyvvel, 16.000
km-rel ELADÓ! EXTRÁK: GSX-Res markolat, karbon kisindexek, sötétített túraplexi, K&N
sportlégszűrő, Akrapovic
titán rendszer / a légszűrő és a rendszer mérőpadon a motorhoz van állítva, keréken kb. 115
Le /, az extrák
értéke megközelítőleg 300.000 Ft! Az ár: 1.595.000 Ft. A motor kitűnő állapotban van! Olcsóbb
autó csere, ráfizetéssel érdekel! TEL.: 06-20-492-8529 (érdeklődni 17 óra után)
Ugyan Ricco en csak eljatszottam a taktikat amit a nagyoknal lattam. Ha egy tempoban mesz valakivel es meg akarod verni, elore kell engedni, majd kilesni hol bassza el a palyat, es az ucso 1-2 korben ott lecsapni Nademindegy jo volt. Van meg mit tanulni :)
Szia Franky,
Nem jöttetek transzparensekkel meg feliratokkal, így csak a 9. hely jutott. Bár mérges vagyok magamra, mert amikor 8. helyen mentem, elb...tam a sikánt, üresbe váltottam és Balagee utolért, majd meg is előzött. Így ő lett a 8.
Ez kb. a középmezőny. Asszem 26-an indultunk. Volt rendesen potyogás is, kétszer is volt rajt, mert az 5. körben piros zászlóval leintették a futamot. Egy kawás belezúgott a gumifalba és átrepült ő is meg a motor is a falon túlra. (Tényleg, Túró hogy van a srác?)
Nagyon megkeményedett a mezőny, de ez van. Az eleje simán 2 perc körüli, vagy alatti időket megy. Nem baj, itt a lehetőség tanulni és fejlődni.
Yoshi TriOvalod nem is lesz, ha azt írod hogy nem kell, mert nagyon bejött a Dzsánelli...
Te Ricco,
El is felejtettem megkérdezni, hogy mi lett az eredménye a mult hétvégi GSX-R Klub kupának.
Úgy volt hogy megyünk ki nagy transzparensekkel, de később beköpted, hogy szombaton lesz...
Na csicseregjél csak hanyadik lettél emberem !
A tegnapi hozzászólásodra már nem tudtam reagálni, mert volt egy majd egész napos meetingem, de úgy vettem ki a szavaidból, hogy nem lesz potya Yoshi triovál .
Akkor edd meg !
Yoshi TriOval karbon. De azt mondtad a Gianelli jobban bejön és nem kell...
A ma hajnali hancúr Gyöngyivel 10-es skálán 11 pontos volt. Tuti a csaj! Bármit megér egy ilyen kaland!
Amúgy a Yoshi a tartalék. Ha pályán perec van és összezúzom az Akrpovicot, akkor a cserepadon ott a Yosh. De jó pénzért eladó. Még dedikálom is neked
de télleg elgondolkodtató