Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sasszem

de télleg elgondolkodtató
az tényleg furcsa, hogy a hűtő hátoldalán lévő lemezkék vannak széttrancsírozva....
egyik motoromon sem láttam ilyet valahogy... szerencsére!
Mintha ezt a hírdetést már láttam volna úgy 3-4 hete.....
Edem!
Ha nem akarod 1 hónap múlva újra feldobni ezt a hírdetést, akkor engedd lejjebb az árát, úgy minimun 200.000-el!!! Bocsi de ez van! Amúgy a moci rendben van csak a sárga-fekete arány lett összecserélve..... majdnem tökéletes
Csövi mindenkinek! Van egy eladó (hibátlan állapotban lévő) GSX-r 600-om! Ha valaki tudna rá érdeklődőt azért nagyon hálás lennék! Ígérhetem nem fog csalódni!!

A motor leírása:

SUZUKI GSX-R 600 2003.6.-havi, megkímélt-hibátlan állapotban, Mo.-i, szervízkönyvvel,
törzskönyvvel, 16.000
km-rel ELADÓ! EXTRÁK: GSX-Res markolat, karbon kisindexek, sötétített túraplexi, K&N
sportlégszűrő, Akrapovic
titán rendszer / a légszűrő és a rendszer mérőpadon a motorhoz van állítva, keréken kb. 115
Le /, az extrák
értéke megközelítőleg 300.000 Ft! Az ár: 1.595.000 Ft. A motor kitűnő állapotban van! Olcsóbb
autó csere, ráfizetéssel érdekel! TEL.: 06-20-492-8529 (érdeklődni 17 óra után)
sziasztok!
Nincs valakinek egy eladó k6-os 600-asa?
Ugyan Ricco en csak eljatszottam a taktikat amit a nagyoknal lattam. Ha egy tempoban mesz valakivel es meg akarod verni, elore kell engedni, majd kilesni hol bassza el a palyat, es az ucso 1-2 korben ott lecsapni Nademindegy jo volt. Van meg mit tanulni :)

GPT megvan mar?
Szia Franky,
Nem jöttetek transzparensekkel meg feliratokkal, így csak a 9. hely jutott. Bár mérges vagyok magamra, mert amikor 8. helyen mentem, elb...tam a sikánt, üresbe váltottam és Balagee utolért, majd meg is előzött. Így ő lett a 8.
Ez kb. a középmezőny. Asszem 26-an indultunk. Volt rendesen potyogás is, kétszer is volt rajt, mert az 5. körben piros zászlóval leintették a futamot. Egy kawás belezúgott a gumifalba és átrepült ő is meg a motor is a falon túlra. (Tényleg, Túró hogy van a srác?)
Nagyon megkeményedett a mezőny, de ez van. Az eleje simán 2 perc körüli, vagy alatti időket megy. Nem baj, itt a lehetőség tanulni és fejlődni.

Yoshi TriOvalod nem is lesz, ha azt írod hogy nem kell, mert nagyon bejött a Dzsánelli...

Itt a pórul járt kawa: szegény srác...
az még fontos, hogy negyedóránként kerekítenek, akár elérted akár nem a 100 kilót!
Köszike.
ja. ok.
GPRS Internet esetén:
Nettó 200 Ft / 100 KB; bruttó 240 Ft / 100 KB.
Az adatmennyiség mérése 100 KB-os egységekben történik
Na azt nemtom.
ára?
2 szolgáltatót mondtak: Orange France, Bouygues Telecom

Azért köszike.
ja ja. akkor ok.
mit mondtak? csak, hogy jót néztem-e? :o))
adj számot vagy hívj fel. vagy hívjam danyt?
Köszi, közben visszahívtak. :)
meg tudom nézni szerintem :o)
mindjárt
És azt nem tudod véletlenül, hogy Franciaországban melyik szolgáltatót kell választani, ha 3G kártyával akarsz netezni?
sok dologhoz van közöm, de ehhez kivételesen semmi
Akkor ezért nem hív vissza az ügyfélszolgálat.
Te Ricco,
El is felejtettem megkérdezni, hogy mi lett az eredménye a mult hétvégi GSX-R Klub kupának.
Úgy volt hogy megyünk ki nagy transzparensekkel, de később beköpted, hogy szombaton lesz...
Na csicseregjél csak hanyadik lettél emberem !

A tegnapi hozzászólásodra már nem tudtam reagálni, mert volt egy majd egész napos meetingem, de úgy vettem ki a szavaidból, hogy nem lesz potya Yoshi triovál .
Akkor edd meg !
Yoshi TriOval karbon. De azt mondtad a Gianelli jobban bejön és nem kell...
A ma hajnali hancúr Gyöngyivel 10-es skálán 11 pontos volt. Tuti a csaj! Bármit megér egy ilyen kaland!

Amúgy a Yoshi a tartalék. Ha pályán perec van és összezúzom az Akrpovicot, akkor a cserepadon ott a Yosh. De jó pénzért eladó. Még dedikálom is neked
Jaja, ez az R1 topikban is látszik...
túro-gun dolgozik :o))
meló van.. .meg gebasz nagy.