Ricco,
Ez mind rendben van és legközelebb jobban RÉSen leszek és RÉSrehajlóbb is leszek ( ahogy Viking is mondta volt: "in medias res..."). Úgy érzem fognak még jönni ide jó csajok és akkor rögtön leszúrom a kiszemeltet
A Yoshi dobról viszont nem írtál semmit és tudod aki úri ember, ahogy mondtad.....az tartja a szavát és nem mondhat nemet ilyenkor !
Tehát milyen is az a dob és mikor kapom meg ?
Azt ne mond, hogy a tegnapi hancu nem ért meg neked egy szaros Yoshi triovált !!!
Franky bocs, én írtam is, hogy nem akartam rosszat neked, de hát ez van. Gyöngyi lecsapott rám... És úriember nem mond nemet! Határozottabban, tökösebben srác! és akkor legközelebb nem csúszik ki a kezeid közül. Tudnád milyen tuti volt ma reggel... Úúúú... Gyöngyi köszönöm a felejthetetelen élményt.
Kicsit komolyra fordítva a szót, én ezzel akkor be is fejeztem a hülyéskedést. Nem kéne szétb...ni a GSX-R 600 topicot.
Jó reggelt Gixxeresek !
Nem akarok gonoszkodni, de már tényleg uncsi bánáná volt ez a téma, főleg így, hogy Ricco lenyulta nőmet.....
Elfordítotm a fejem és rögtön lecsapsz! Ez a fasza összetertás haver..... Na mindegy Ricco, majd megadom a címet ahová jöhet a Yoshi dob, hogy azért kárpótolj valamivel.
Bár szerintem eladom majd a picsába jó pénzért, mert nagyon bejött a Giannelli.
Gyöngyi baby.....No Comment !!! Eszméletlem vagy !
Na most jól kiosztottam mindenkit !
Kérlek srácok, semmi kedvem ennyi oldalon át a motorozáshoz semmiben nem kapcsolódó dolgokat olvasgatni!!!
Vagy kereszteljétek át a fórumot a baromságok oldalává, aztán legalább nem láttok itt többet.
Ez mind rendben van és legközelebb jobban RÉSen leszek és RÉSrehajlóbb is leszek ( ahogy Viking is mondta volt: "in medias res..."). Úgy érzem fognak még jönni ide jó csajok és akkor rögtön leszúrom a kiszemeltet
A Yoshi dobról viszont nem írtál semmit és tudod aki úri ember, ahogy mondtad.....az tartja a szavát és nem mondhat nemet ilyenkor !
Tehát milyen is az a dob és mikor kapom meg ?
Azt ne mond, hogy a tegnapi hancu nem ért meg neked egy szaros Yoshi triovált !!!