Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ricco,
Ez mind rendben van és legközelebb jobban RÉSen leszek és RÉSrehajlóbb is leszek ( ahogy Viking is mondta volt: "in medias res..."). Úgy érzem fognak még jönni ide jó csajok és akkor rögtön leszúrom a kiszemeltet
A Yoshi dobról viszont nem írtál semmit és tudod aki úri ember, ahogy mondtad.....az tartja a szavát és nem mondhat nemet ilyenkor !
Tehát milyen is az a dob és mikor kapom meg ?
Azt ne mond, hogy a tegnapi hancu nem ért meg neked egy szaros Yoshi triovált !!!
Franky bocs, én írtam is, hogy nem akartam rosszat neked, de hát ez van. Gyöngyi lecsapott rám... És úriember nem mond nemet! Határozottabban, tökösebben srác! és akkor legközelebb nem csúszik ki a kezeid közül. Tudnád milyen tuti volt ma reggel... Úúúú... Gyöngyi köszönöm a felejthetetelen élményt.

Kicsit komolyra fordítva a szót, én ezzel akkor be is fejeztem a hülyéskedést. Nem kéne szétb...ni a GSX-R 600 topicot.
Nincsen ihlet adó?
nem most döcögve megy!
készültél egy újabbb strófával
ma menjünk a műmájerekhez! :o))
Jó reggelt Gixxeresek !
Nem akarok gonoszkodni, de már tényleg uncsi bánáná volt ez a téma, főleg így, hogy Ricco lenyulta nőmet.....
Elfordítotm a fejem és rögtön lecsapsz! Ez a fasza összetertás haver..... Na mindegy Ricco, majd megadom a címet ahová jöhet a Yoshi dob, hogy azért kárpótolj valamivel.
Bár szerintem eladom majd a picsába jó pénzért, mert nagyon bejött a Giannelli.
Gyöngyi baby.....No Comment !!! Eszméletlem vagy !
Na most jól kiosztottam mindenkit !
Szia!
Bocs, igazad van. Többet már nem írunk. Ne haragudj.
Sziasztok,

Kérlek srácok, semmi kedvem ennyi oldalon át a motorozáshoz semmiben nem kapcsolódó dolgokat olvasgatni!!!
Vagy kereszteljétek át a fórumot a baromságok oldalává, aztán legalább nem láttok itt többet.

üdv
az adatlapomon ott van
Na most rászívtam... Azt hittem én tudom a tiéd és jó poén lesz, de visszanéztem és mégse adtad meg Frankynek... Szopacs.

Mind1
Szia(sztok)
Főleg, hogy nem is tudom az msn címed. puszi
Meglesz.

Gyöngyi, ha addig vmi közbejönne, MSN-en elérsz.
Neked csak még most jön majd az élmény. (hajnalban)

Jó pihit! Pussz

Aztán kérek a hajnali bekapásos, állásos dologról élménybeszámolót...
Jól van, várlak. A gumicsizmát ne hagyd otthon! A kapát majd én viszem Puszi
Na, azt hiszem eljött a pillanat számomra is.
Egy élmény volt (és remélem lesz is hajnalban).

Gyöngyi, Merry Pussz
Viking, neked inkáb nem pussz, ha nem haragszol

Sziasztok
(Gyöngyi, akkor reggel...)
Jó látni, hogy ilyen sokat jelentek neked.
Jól van, most már megnyugodtam.
Neeeem, nemcsak egy kipufogót érsz!!! Adok hozzá felfogató bilincset is.
Hát az ciki ha nem áll!
Természetessen a Suzuki GSX-R600.
Ha ÁLL, akkor minden rendben van.
Csak ennyit érek? Egy kipufogót? szép
De ÁLL ám!
áááá jóban vagyunk, biztos megérti.
Adok érted cserébe neki egy Yoshimura TriOval kipufogót, hogy feldobja a motorját.
Remélem, hogy ÁLLNI fog!!