Üdv!
Nem akartam rontani az üzletet, sőt szerintem rendelek is tőletek majd egy párat, de egyediek lesznek....biztos jobb minőség mint az enyémek...
3500Ft teljes garni mit takar?
Húha...igaz. De csak sötétben készült képet csináltam róla és kitöröltem, mert nem látszott szépen.
A gépem egyébként sem túl jó, de majd csinálok neked róla CÍÍÍPET...
Ha ráközelítessz a plekóra ott látsz hátulról egy 46-os foszlányt és egy kicsit a plekó szélén a THE DOCTOR felíratból....
Majd csinálok neked jó minőséget...
Motormatrica gyártás minden tipusra egyedi igények szerint is!
Több éves tapasztalattal és hatalmas alapadatbázissal:
Motor matricák HONDA, YAMAHA, KAWASAKI, SUZUKI, APRLILA és egyéb típusokhoz is!
Elérhető áron, jó minőségben!
TELJES SZETTEK MÁR 3500.- FORINTTÓL
A K C I Ó!
Ingyenes postázási és csomagolási költség, árgaranciával!
További info a linken:
w w w. motormatricak . hu
info@motormatricak.hu
:D :D
nem kell házilag :D
Mindig rápilllázok a gépedre...
Hasonló matricasort rajzolgatok - tervezgetek alúlra én is....csak mivel se informatikus nem vagyok, se a netről letöltött képek paintben nem nagyon formázhatók, így döcögős a dolog.. de alakulgat....
Az alsó matricákat, a 46-os számokat és a Rossi logókat mind én csináltam házilag.... és nem rosszak....de olcsóbb....
Csak egy ilyen Valentino Rossi Sticker 4-5 ezer Ft, pedig csak egy A4-es méretű lapon vannak ezek....
Azt vágom én is Tutis.....de hírdetésbe benne van, hogy pályázott is....
Nem szőrszálhasogatásnak írtam tényleg, csak ismerem a vásárlói nézetet és csak jószándékú segítségként írtam a dolgot....
Nagyon durvák voltatok vele biztos , és Ő rendkívül érzékeny az ilyesmire !
Faszák a motoros képek , én azon gondolkodom, hogy csináltatok molinót valamelyik gépről, azt kiteszem a garázsfalra (recskaplaccnak )
Micsoda egy gusztustalan féreg vagyok ,
Igen...igen...jó észrevétel Tutis....már a Mikivel beszéltük ezt és azt mondta, hogy ott nem lesz gáz.....a bukókeretet kell fasszán, speckón felpattintani, hogy ott ne legyen törés, ha borul a VAS.
Egyébként anyag az hidd el ebben is....
De köszi..
És ha bármi eszedbe jut hasonló....írj tényleg, mert lehet én nem gondolok rá.....jól jön a segítség
Nem akartam rontani az üzletet, sőt szerintem rendelek is tőletek majd egy párat, de egyediek lesznek....biztos jobb minőség mint az enyémek...
3500Ft teljes garni mit takar?