Szép jó reggelt Mindenkinek!
Hát ha tényleg nem régen volt a szülinapod, akkor én is csatlakoznék Dominohoz és Boldog Szülinapot Kívánok!
18.? Én fiatalabbnak néztelek......
Én is ma döntöttem el hogy megyünk! Haver kérdezte hogy megyünk-e, mondom megyünk hát! 3 éve tervezem! Kunmadarasra én május 1-én tervezek menni, ha összejön.
Mail ment....de meg fox ismerni, mert a motor elején és a hátsó faridomon ott vannak a sárgás-zöldes 46-os matricák, valamint a jobb oldalon ott feszít a YOSHI is, valamint a Rossi Replica bukó a kezemben lesz.
De igazad van, biztos ami biztos!
Még majd holnap, vagy holnapután írok, hogy tényleg megyünk-e, mert nem lett tervezve, ugyanis csak ma értesültem róla és szombaton pókerversenyt szerveztem a sörözőnkbe, szóval addig amég oda leszünk kell valakit raknom a sörözőbe.
DE EZT NEM AKAROM KIHAGYNI MÁR, MINT MADARAST.....
Na ezt vártam, hogy írjál Dawe barátom....
Valahogy gondoltam, hogy te tudni fogod, hogy hol parázslik az élet...
Valószínű, hogy mi is megyünk, vagyis úgy tervezzük....
Hali!
Nem tudom olvastátok e a "Lopott motorok" c. fórumot, de a XVIII. kerület valahogy nagyon el lehet átkozva. Rentgeteg motort ellopnak... Azért ez durva...
Valószínű jövő hét valamelyik napján estefelé elmegyek egy gurulásra
Addigra remélem a szakdogám is kötés alatt lesz
Másnak is lenne kedve hozzá esetleg?
Na, stuntoltál a zenére ?
Bolkdog Születésnapot!
Hát ha tényleg nem régen volt a szülinapod, akkor én is csatlakoznék Dominohoz és Boldog Szülinapot Kívánok!
18.? Én fiatalabbnak néztelek......
őszi levelecske már...
Firebird
Kicsit megkésve de gratulálok 18-ik szül.napod alkalmából.
Suzy
De igazad van, biztos ami biztos!
Még majd holnap, vagy holnapután írok, hogy tényleg megyünk-e, mert nem lett tervezve, ugyanis csak ma értesültem róla és szombaton pókerversenyt szerveztem a sörözőnkbe, szóval addig amég oda leszünk kell valakit raknom a sörözőbe.
DE EZT NEM AKAROM KIHAGYNI MÁR, MINT MADARAST.....
Valahogy gondoltam, hogy te tudni fogod, hogy hol parázslik az élet...
Valószínű, hogy mi is megyünk, vagyis úgy tervezzük....
Nem tudom olvastátok e a "Lopott motorok" c. fórumot, de a XVIII. kerület valahogy nagyon el lehet átkozva.
Addigra remélem a szakdogám is kötés alatt lesz
Másnak is lenne kedve hozzá esetleg?