Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem gond, az általad felsoroltakhoz képest sehol nem vagyok.....
Boci, elfelejtettelek...
Ez nálunk is megy.....
Miért akarod átíratni? A környezetvédelmi tiltás miatt vagy tuning célból?
és a limited-en kék az ülés
*az
igaz a 15ezer km.
amúgy a felnicsík optikai csalódás :) mert az enyémen világoskék csak a vaku miatt fehér. meg a másikon raptor dob van míg az enyém gyárival jött meg a másik oldalán volt nyom.
"Rendes" volt a sráctól aki azt mondta hogy csak elcsúszott vele..együttérzek veled kistuning.
Ez nem fer...én a helyedben visszavinném.
Nem jobb lett volna elmondani az igazat?Most az új tulaj hogy ezt meglátta szerintetek mit érez?Tökre örült a gépnek...szép...
szép a mocid :)
persze, h megismertelek:D én csak köröztem egyet aztán mentem is haza
Pénteken én intettem... megismertél ?
A 15 000km legalább igaz?(Mondjuk ezek után tök mindegy)
ez csak egy kisebb csúszás volt ezzel a motorral, ááá nincsen totálra lezúzva:(
Nem hogy gyanús de ugyan az a motor én tudom az enyém volt. Csak hát sajnos így össze tört!
na ezt nem akartam volna belinkelni mert elszomoritoan megvolt törve:) de lehet csak a kerekeket cserélték
Valóban ugyan olyan.
fater nem sok pénzt rak bele :) mivel hétfőtől megyek ki nemzetközizni így azt a keveset vissza törlesztem majd neki. Sztem csak nincs vissza rakva rendesen. Majd msnen leírom az árat
Ülések hol vannak?
Vazze öcsém nekem tök mindegy mire költöd Fater pénzét de mi lett volna ha kérdezel előtte? Hátsó ülésnek teljesen passzentosnak kell lennie a K4-5 gixereken. Nem lehet 1,5 centis rés. Persze lehet csak rosszul van rátéve. Mondom most már tök mindegy.
limites volt. Nem volt vészes. bal oldala volt teljesen lehúzva. (festés téren)
Ha nem Limited volt gyárilag akkor ez a csúszás kicsit keményre sikeredett. Féktárcsát nem viccből cserélnek egy 15 000km-es motoron.
occón :) szó szerint
paszolnak az idomok. gyárik vannak rajta átfújva. volt festékje meg matrica aztán ilyenre lett festve. amúgy passzol rajta minden idom nem vágom mit láttok. nekem tetszik :)
FeFe*ST ha legközelebb erre felé gurulsz(Mernye) előtte dobhatnál egy e-mailt vagy ide is írhatnál aztán gurulhatnánk egyet együtt