Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És ezért a keverékért mennyit adtál? TT mondja a tutit. Ez vagy 3 motor alkatrészeit hordja magán. Féktárcsa Limited, faridom K4, többi K5. A hátsó ülés gondolom nem véletlenül nem passzentos.
egyszer csúszott vele az első tulaj. Aztán motor kupec ismim rendbe hozta. viszont tuti 15ezer km meg egyéb extrák. költségmentes. Annyi hogy a fényezés egyedi
Nem kötözködni akarok, de néztem én is ezt a mocit! Ami gyanús hogy ha k5 akkor mér a k4 farokidom van rajta legalábbis matrica alapján és ilyen féktárcsák a limitalt szériás gixerekre kerültek ez meg elég messze áll attól:)
De DE én is valahogy így éreztem..kicsit fura volt
krisz: boccs a késöi válaszért,de csak most van ma időm!
Szóval felmész iwiw-re és ott keresöbe beírod amit az elözö hozzászólásomban írtam!Ez valami klub féle cég,v forgalmazó és úgy láttam h árulnak a te VAS-adra is plekót,ha nem sikerül akkor megpróbálom én megérdeklödni neked. ;)
sziasztok!

júl.31én érkezik haza a szépségem :)
GSX-R 600 K5
Ok majd igyekszem
Pár hete (asszem vasárnap volt) nem Téged láttalak Mernyénél egy ház előtt? Meg is lepődtem hirtelen, hogy áll a motorom, pedig nem is, oldalra néztem és mentek a fák, tehát haladtam, de mégis mintha ott állt volna......
Részvétem, pedig fullos K4-ed volt. SRAD ügyben hozzám nyugodtan fordulhatsz, már több mint 20ezer km-et mentem vele, ráadásul nem is a túrázós fajta vagyok, de bírja..... Szerintem ez már önmagában nem rossz ómen.
FeFe*St kollégával beszéltük mit hogy kéne, de vegyél fel msn: gixxerdawe@gmail.com és ha van vmi ötleted irjál!
Király gixxerdawe kösz,egyébként kikkel szervezed vagy csak egyedül?
Egyébként kb.5000km-t mentem idáig vele és annyi gondom volt vele hogy beragadt a "szivató"és állandóan pörgött mint egy állat(kis házi szervíz és no problem).Aztán most cseréltük ki az első fékbetéteket (30000km van benne).Nagyon szeretem nem a legújabb és legkönnyebb 600as de stílusos sztem.Ha van konkrét kérdés írj
Holnap megnézem mik a lehetőségek arra felé szállás ügyileg, aztán nézek látnivalót arra felé, csinálok valami programot és elküldöm e-mailon és ide is felrakom!

Természetesen nem csak SRAD-dal lehet jönni, bárki részt vehet rajta!
Szuper köszi az infót és mikor lesz tuti a dolog?
Hali! Igen jól csiripelték! Szervezés alatt áll a dolog, de ugy néz ki hogy Pécs és környéke lesz a helyszín!

Hopp egy SRAD!
itt igen. neked volt-e már valami problémád a motorral? mennyi km mentél vele idáig?
Itt vagy még Jacis?ha van kérdésed szívesen segítek Srad ügyben...
Hello mindenkinek,lenne egy kérdésem:csiripelték a kismadarak hogy augusztus 1-én SRAD találkozó lesz!Tud valaki valamit erről?
Sziasztok! Idén eladtam a vasat és vettem egy autót. (rohadtúl hiányzik )
Jővő tavasszal veszek egy SRAD-ot. A kérdésem az lenne hogy aki ezt a tipust használja mi a véleménye róla ill. hallóttam egy széria hibáról ami a vezérműlánc feszitőt érinti.

A lényeg az hogy kinek mi a tapasztalata ezekkel a gépekkel kapcsolatban?
jo hogy ...
Szia Rossi
Hol is gondolod keresni pontosan?
Hali, grat a géphez, faintos. Kerord fórum társunké a másik a képeken?
Sziasztok,gsxr 750 k5-re kéne elsö fékbetét SÜRGÖSBE HA VAN VALAKINEK ELMEGYEK ÉRTE HA A KÖRNYÉKEN VAN, MISKOLCI VAGYOK!
srácok lenne egy másik kérdésem is!
kb 1 hónapja elhagytam a jobb oldali légbeömlő nyilás védőrácsát. garanciában adnak helyette egy másikat ha beviszem a márkaszervízbe? illetve a hátsó sárvédőm újkora óta ferdén áll picit, kötelező lenne a márkakereskedésnek ezt is kicserélnie?
ezt a két dolgot kötelező lenne nekik kicserélniük?
srácok ismerek vkit aki levileg áttudná írni a motorom gyári elektronikáját. árthatok ezzel a motoromnak? a gyári elektronika le lenne mentve szóval ha nem sikerülne jól akkor visszalehetne tölteni. érdemes lenne e szerintetek megcsinálni?