a hátsó ülés alatt van egy kis fehér csatlakozó,fekete gumi van ráhuzva,két vezeték megy bele azt zárd rövidre,adr á a gyujtást és már olvashatod is a kodokat
Eladó egy Leo Vince SBK. 4 csavaros csatlakozással, szép állapotban, felfogató bilincsel. Igény esetén Gsxr 1000 összekötő csővel.
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
Ne haragudj meg h így mondom, de próbáld már meg felfogni, hogy az egy dolog h egy gyári áttételű 600as sportmotor 250-60 körül megy végre, de neked a kisebb első és nagyobb hátsó lánckerék miatt kisebb a végsebességed, viszont jobb a gyorsulásod. Májky is azt írta h SZÉRIA motorok. A tied már rég nem széria ennyi lánckerék változtatással.
az enyimen a fék fogott rendesen,már az első milimétereken,320-as tárcsának illik fogni,igaz a 4 dugó már nem anyira,de elég jók,a tárcsa konkrétan lötyögni kezd,szegecsek felazulnak,kikopnak,(orvosolható)olajcsere sem bonyolult othol,már csak azért is mert a szervizek konkrétan le huznak(két szervizbe is tapasztaltam)a haccázba én Kástrót aktespeciálist tettem a k4 750 már nem szerette,de próbálj rá a Motul 5100-ra 10W40 bőven elég bele,10-13ezerért már lehet venni 4 litert,(gazdaságosabb)olajszürő faszomtudjamárkáját 1-2 ezer forint
C15 - motor hűtőfolyadék hőmérséklet érzékelő
C21 - Beszívott levegő hőmérséklet érzékelő
C22 - légköri nyomás érzékelő
C23 - TIPOVER SENSOR
C24 - GYÚJTÁS SIGNAL # 1
C25 - GYÚJTÁS SIGNAL # 2
C26 - GYÚJTÁS SIGNAL # 3
C27 - GYÚJTÁS SIGNAL # 4
C28 - Másodlagos fojtószelep ACTUATOR
C29 - Másodlagos fojtószelep helyzet érzékelő
C30 - Másodlagos vezérelt pillangószelep
C31 - GEAR helyzet érzékelő
C32 - INJECTOR SIGNAL # 1
C33 - INJECTOR SIGNAL # 2
C34 - INJECTOR SIGNAL # 3
C35 - INJECTOR SIGNAL # 4
C41 - FUEL PUMP CONTROL SYSTEM
C42 - GYÚJTÁSKAPCSOLÓ SIGNAL
C46 - kipufogó CONTROL szelepállítóhoz (01-02 1000 06-07 600/750/1000 CSAK)
keresd norbit
www.motostyling.hu
velemenyek ha van esetleg valakinek
Volt: 12
Ah: 8
Indítóáram: 120
Hossz: 150
Szélesség: 87
Magasság: 105
Nekünk mostanában a Motobatt aksik jöttek be.
http://www.motor-akku.hu/?batt...
Milyen akkumulàtor való a K1-be?
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
Vartának tudom a méreteit (szélesség x mélység x magasság): 152 x 88 x106
http://youtu.be/cP2CDFM9BGk