tudod hogy szeretlek de ezt ne mond el senkinek mert a mi szerelmünk a tiszta,a többi meg mocskosul szeretik egy picikét előréb léptem a kurens haccáztól 750 K4-re de ezzel még nem taknyoltam akkorát mint a sárga méreggel bár ami késik az a magyar vasut
Szia paksimogyibogyim!
Neked az életem egy nyitott könyv!
Már értelmesebbek megállapították, hogy lehet látens homoszekszuális vagyok, de a látenst kikértem magamnak szinte azonnal!
Neked megy még a motor? Vagy mást ka(á)rt cibálsz bőszen...
ez a Déjtona ugy jött létre,hogy Béla a kinaji gyárba altában rá esett a darabolóra és a henger sablonból le vágott egy hengert,zsolti ezt meglátva a fejéhez kapott,de mivel előző este elittak minden pénzt javitásra nem maradt,ugy gondolták össze rakják 3 hengerrel,hátha lesznek olyan bolondok akik nem veszik észre.........lám belédtaláltak
"A német Motorrad egyszer olvasói véleménykutatást végzett, mert tudni akarták, van-e igény a kisköbcentis, sportos egyhengeresekre. Az egyik válasz csak simán így szólt: „Az ideális motor három hengeres, 675 köbcentis és csupasz. Nem is értem, miért kell más kérdéssel foglalkozni.”
Általában a véletlenül, vagy a tévedésből sikerült dolgok is lehetnek jók nem?