Köszönöm szépen, ma mentünk egy 300km-es karikát egyszer sem dobta be, lehet megmozgatott a szél valamit meg kiszáritott, ugyhogy nagyon remélem megoldódott magától !
Köszi szépen még egyszer !
Olyan problémám van a műszerfallal, hogy csak 3 lámpa dolgozik rajta. Neutral, hosszú fény,irányjelző. Semmi más nem dolgozik, esetleg ha tud valaki valami megoldást rá kérem jelezze. Köszi
Sziasztok! Egy kis segitség kellene. K5ös műszerfaljához keresek "wiring diagramot". Kerestem már a neten de sehol nem találtam. Ha tudtok segitsetek! Köszi
Ha FI jeleni meg akkor ezek a hibák lehetnek: A befecskendező jel leáll, ha az ECM a vezérműtengely helyzetérzékelő jele, a borulásérzékelő jele, az #1, #2, #3 és
#4 gyújtásjelek, az #1, #2, #3 és #4 befecskendező jelek, a szivattyú relé jel vagy a gyújtáskapcsoló jel valamelyikét
nem kapja meg. Ilyen esetben az “FI” kerül kijelzésre az LCD panelen. A motorkerékpár nem használható.
Át kell nézned a csatlakozokat vakamelyik kontakt hibás.
Sziasztok. Egy gsxr 600 k4 első lámpára lenne szükségem. Az sem baj ha törött, a műanyag fülek kellenének amik oda fogják a fejidomtartó konzolhoz. Előre is köszi!
Választ úgy látom már kaptál. De ha széthúzod a csatlakozókat. a Pillangószelepet pedig nyitott állásba hozod. Akkor megy is meg pörög is. Csak kijelzi a hibakódot. Nekem meg csinálták. 30.000 rupi volt. 1 év garanciával.
Köszi a választ, igen ismerem ezt a módot ki is irattam a hibát de csak a C00-t dobja be amit ha jol olvastam igazábol nem jelent semmit.. viszont mindig bedobálja ez mitől lehet ?
köszi üdv.:N.Bálint
FI hibakereső üzemmod! Valamiért ebbe a modba kerülta a gép, normál esetben ezt egy szervizkapcsolo beéptéséável lehet be-és ki kapcsoni. Esetleg mosás után viz is okozhat zárlatot hogy ezt jelzi.A hibakodok C00 tól C60 ig vannak. Akku lekötéssel kiszáritással vissza áll a normál modba,
Legalábbis 2db.