Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Légtelenítsd ujra jobban.
Gixxerét irtó nehéz...............elbaxott egy munkaheger.
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni, egy számomra rejtélyes problémával kapcsolatban. Most cseréltem K5-ös gixxeremen fékcsövet fémre, és a rendszer feltöltése és légtelenítése után sehogyan sem tudtam rávenni, hogy felkeményedjen a fék. Az összes légtelenítőpontnál már csak színtiszta fékfolyadék jön, a legkisebb buborékok nélkül, a rendszer nem szivárog vagy csöpög, a tömítések helyükön. A legjobb az, hogy a fékkar az ellenállás legkisebb jele nélkül koppra esik, pedig eddigi tapasztalataim alapján kis levegővel is "keménynek" kéne lennie. Én a munkahengerre gyanakszom, de annak is eresztenie kéne, vagy valami hasonló. Minden észrevételt szívesen fogadok! Köszi
Sziasztok, van egy 97es 600 Sradom, volt 1 balesetem 2 éve és most jutottunk csak a végére vagyis 2 évig ugy állt a motor. Szépen beindult minden tökéletes csak 1 gond van, a fék! Mikor behuzzuk a fékkart a fék ugymarad, nem ugrik vissza :/ a mester már szétszedte a féknyergeket, minden ki lett pucolva vagy már 6x, fent a fékkarnál is minden tökéletes, fékolaj ki lett cserélve, fékcsövek ki lettek pucolva, fék tárcsák nem görbültek az ütközés során. Van e valami ötletetek mi lehet a gond mert már mi kifogytunk mindenböl :) előre is kösz az ötleteket
Ledsor, nappali fény.
Sziasztok! Van egy Sradom.A problémám a következő.Üzemi hőfoknál használat közben amikor visszaváltok1.-be nagyon lemegy a fordulat és van hogy leáll. Az alapjáratom megfelelő úgyhogy nem azon kell állítani. Remélem tudtok pár infóval szolgálni.Előre is köszönöm.
Nekem K6 600 van és a kipufogó szelep motorjával volt gond nem tudott nyitni zárni teljesen mert egy idö után befeszült a bovden! utána állitottam bezsiroztam és után jo volt már 4 éve...
Sziasztok van egy eladó Laser E Legal dobom gixer600 K6 on volt ! http://www.kepesmotor.hu/onroa...
Muzsika :ON
Heló mindenki! Ha valakit érdekel egy akrapovic kipufogó akkor az ne tartsa magában!

http://www.kepesmotor.hu/onroa...
Eladó egy Nissin Radiális fõfékhenger + alkatrészekkel és 5.1-es fékolajjal. Esetleg érdekel érdeklődjél.
Ha nem megy, esztergáltass két ilyet, ha kell majd adok pontos méreteket..
Köszönöm! Egyenlőre csináltam konzolokat és meglátom hogy beválik e... két napom ment rá...
Sziasztok!
Van egy gsx-r 600 /k6/ gépem és beindításkor kidobott egy F1 hibakódot, leállítottam utána újra ba és már nem írta ki de azért szeretném tudni h mi lehetett!
Ha valaki tud segítsen köszönöm!
itt van a távtartó kép
feszabályzóba tudok segiteni de félek nem az lessz a baja,hanem generátor tekercs,az enyim is igy volt Dóka Sándor Ózdon meg tekeri,el küldöd és vissza küldi meg tekerve
Köszönöm szépen...
Ha e nem cseszi az ember.
2-3 óra....
Sziasztok,

Egy kérdés vezérműlánc csere esedékes a motoromon gsx-r 600 k3 2003 mennyi időbe kerül ez a művelet ?

Előre is köszönöm,

Üdv,
Szinyák
kimértünk mindent!alapjáraton 13.7 v a feszültség,fokozatos terhelésnél lemegy 12,5!csatlakozok megpucolva!lehet feszabájzo?hol tudok venni?
Nézd meg nincs-e pára vagy nedvesség a légszűrőházba.
Bár ha kell, tudok rendelni bármilyen színösszeállításban. 7-8 ezer ft-ra jön ki a szett kb.
már nem eladó, felhasználtam
Ez mipéz apus?
Kár.