Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni, egy számomra rejtélyes problémával kapcsolatban. Most cseréltem K5-ös gixxeremen fékcsövet fémre, és a rendszer feltöltése és légtelenítése után sehogyan sem tudtam rávenni, hogy felkeményedjen a fék. Az összes légtelenítőpontnál már csak színtiszta fékfolyadék jön, a legkisebb buborékok nélkül, a rendszer nem szivárog vagy csöpög, a tömítések helyükön. A legjobb az, hogy a fékkar az ellenállás legkisebb jele nélkül koppra esik, pedig eddigi tapasztalataim alapján kis levegővel is "keménynek" kéne lennie. Én a munkahengerre gyanakszom, de annak is eresztenie kéne, vagy valami hasonló. Minden észrevételt szívesen fogadok! Köszi
Sziasztok, van egy 97es 600 Sradom, volt 1 balesetem 2 éve és most jutottunk csak a végére vagyis 2 évig ugy állt a motor. Szépen beindult minden tökéletes csak 1 gond van, a fék! Mikor behuzzuk a fékkart a fék ugymarad, nem ugrik vissza :/ a mester már szétszedte a féknyergeket, minden ki lett pucolva vagy már 6x, fent a fékkarnál is minden tökéletes, fékolaj ki lett cserélve, fékcsövek ki lettek pucolva, fék tárcsák nem görbültek az ütközés során. Van e valami ötletetek mi lehet a gond mert már mi kifogytunk mindenböl :) előre is kösz az ötleteket
Sziasztok! Van egy Sradom.A problémám a következő.Üzemi hőfoknál használat közben amikor visszaváltok1.-be nagyon lemegy a fordulat és van hogy leáll. Az alapjáratom megfelelő úgyhogy nem azon kell állítani. Remélem tudtok pár infóval szolgálni.Előre is köszönöm.
Nekem K6 600 van és a kipufogó szelep motorjával volt gond nem tudott nyitni zárni teljesen mert egy idö után befeszült a bovden! utána állitottam bezsiroztam és után jo volt már 4 éve...
Sziasztok!
Van egy gsx-r 600 /k6/ gépem és beindításkor kidobott egy F1 hibakódot, leállítottam utána újra ba és már nem írta ki de azért szeretném tudni h mi lehetett!
Ha valaki tud segítsen köszönöm!
feszabályzóba tudok segiteni de félek nem az lessz a baja,hanem generátor tekercs,az enyim is igy volt Dóka Sándor Ózdon meg tekeri,el küldöd és vissza küldi meg tekerve
Gixxerét irtó nehéz...............elbaxott egy munkaheger.