Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

használd előtte a forditót
"On my '06 750 you: Press and hold the ADJ and SEL buttons for 3 seconds to switch between KPH and MPH. "
pedig lehetne szilva szem,vagy mini körte
Valóban nem szofita hanem rizsszem izzó. Igen adnak 3 W-tól !
én mol kúton szoktam venni a k7 ezerbe annó
Komolyan a szomszéd.7,5 Km.
Mert ebben az apró országban csak a szomszédban vannak a dolgok. Nekem nem szomszéd, hanem egy távoli galakszis
De a szomszédban van.
"Az öreg számára ülőhelyet biztosítunk." Mondjuk érdekelne,mi lesz ott, azért nem szomszéd faluban van a buli Eső, hurrikán etc. Vajon így is kitartanak mellette? Szerintem ha benézek, akkor is kocsival.
Ha vízben pácolódva akarnék megfagyni beülnék egy fedetlen medencébe motor nélkül.
Itt egy kicsit részletesebb (húdemegbízható) hír24-es cikk.

Hír24-es cikk
Vasárnap a Hungás fejtágítós-boltolós-pályanapos nyíltnapra mennyien rohamoztok?

Szezonnyitó Hring

Azért elég komoly, hogy csak ma tették közzé
18e, nem? 18-nál légszűrő, szelephézag. Bár engem is érdekel így 18ezer felett a dolog Sufnituning, Jóska elintézi
ezzel csak annyi a gond hogy nem szofita izzó és ami a fotódon van bármely autós boltba adna marik számra kb 100Ft-os db áron
Mintha 24e Km rémlene.
Üdv mindenkinek. Kérdezni szeretnék. Van egy full gyári állapotú k6-om, most tartok 17000 km-nél. Kérdésem hogy mikor kell átnézetni a vezérlést, szelephézagot? Vagy ennél a km óra állásnál nem kell ezzel még foglalkoznom? Köszönöm
Olyat tutinem.
Sziasztok!
Segítsetek már, keresek Suzuki 600-as motor műszerfalba 12V-os
1,7W-os szofita izzót! Már sok helyen próbáltam ' bázismotor, webáruház, suzuki márkakereskedés, RMC motoros bolt stb.... de reménytelen ilyen típusú izzót találni, hol tehetnék szert ilyen típusú izzóra? Ha van valakinek jó ötlete szívesen venném.
Tettem föl róla képet hogy mit is keresek.

Köszi előre is
lehet szerintetek kapni k3-hoz az összes idomhoz komplett csavarszettet? sok csavar nincs a helyén, és lecserélném mindet újra.
vettem 1 olyat mint a tied kis kerteket szántani meg krumplit vetni
Vegyél hozzá egy MOTORT is.
majd egyszer.....ha nem leszek csóró
Pedig jobban nézne ki idommal.
gondolkozom rajta mai napig de ne a csóróság miatt nem veszek,hanem mert nekem igy tetszik és a kormányt sem cserélném le ha idom lenne rajta....akkor már faragni kell hogy el forduljon,tetszik érteni? 100ezres idomot nincs kedvem faragni.....pályaidom meg ugy is le hullik rólla
Veszel ra csinos idomokat?
Olyan szep matricakka?