"Az öreg számára ülőhelyet biztosítunk." Mondjuk érdekelne,mi lesz ott, azért nem szomszéd faluban van a buli Eső, hurrikán etc. Vajon így is kitartanak mellette? Szerintem ha benézek, akkor is kocsival.
Üdv mindenkinek. Kérdezni szeretnék. Van egy full gyári állapotú k6-om, most tartok 17000 km-nél. Kérdésem hogy mikor kell átnézetni a vezérlést, szelephézagot? Vagy ennél a km óra állásnál nem kell ezzel még foglalkoznom? Köszönöm
Sziasztok!
Segítsetek már, keresek Suzuki 600-as motor műszerfalba 12V-os
1,7W-os szofita izzót! Már sok helyen próbáltam ' bázismotor, webáruház, suzuki márkakereskedés, RMC motoros bolt stb.... de reménytelen ilyen típusú izzót találni, hol tehetnék szert ilyen típusú izzóra? Ha van valakinek jó ötlete szívesen venném.
Tettem föl róla képet hogy mit is keresek.
gondolkozom rajta mai napig de ne a csóróság miatt nem veszek,hanem mert nekem igy tetszik és a kormányt sem cserélném le ha idom lenne rajta....akkor már faragni kell hogy el forduljon,tetszik érteni? 100ezres idomot nincs kedvem faragni.....pályaidom meg ugy is le hullik rólla
Hír24-es cikk
Szezonnyitó Hring
Azért elég komoly, hogy csak ma tették közzé
Segítsetek már, keresek Suzuki 600-as motor műszerfalba 12V-os
1,7W-os szofita izzót! Már sok helyen próbáltam ' bázismotor, webáruház, suzuki márkakereskedés, RMC motoros bolt stb.... de reménytelen ilyen típusú izzót találni, hol tehetnék szert ilyen típusú izzóra? Ha van valakinek jó ötlete szívesen venném.
Tettem föl róla képet hogy mit is keresek.
Köszi előre is
Olyan szep matricakka?