Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Horvat tengerparton csinalnak ilyet az üvegfujo müveszek!

Az ekezeteket kepzeld hozza....
Bla...bla..blaaaaaa...
8==D!
Csao purnyadek!
Olvasom jo lett a feked....mar epp ideje!

Mostmar mennye elfele motorozni!

csöcs...
Akinek kell van 2 pár Suzuki GSX-R 600 K4-hez gyári irányjelzőm, és rendszámtáblatartóm, gyári plexim! Érd.: vukovicsbalazs@freemail.hu vagy itt a fórumban!
Haliho,

serulesmentes K6-K7 alkatreszek eladok
(idomok, lampak, tukrok, blokk 35e km-rel, forgalmis vaz, kabel, labtartok, felnik, fekek, vizhuto, segedvaz, ulesek, tank, teleszkop, kormany, lengovilla, stb...)
Helló!
Küldj egy e-mailt a tamas8787@gmail.com ra, és küldök képet, hátha tetszik! Üdv! Tamás
Nem működik. K4 600on :-(
K3 600-ra keresek gyári első indexet, ha van valakinek egy eladó szóljon. Köszönöm.
Sziasztok,

Érdeklődnék, kipuf iránt egy gsx-r 600 2003-ra kellene nekem egy jó fajta nem muszáj márkás a lényeg hogy jó legyen olcsón rövid kivitel érdekelne kb-30-50cm palásttal +jó mély hangja legyen ,mikor kell akkor meg ordítson . ha tudtok ,hogy hol lehetne v.kinél csináltatni azt megköszönném .

Thx,
Szinyák
Nalam is volt tavaly c28-as hiba,egyik forrasztas fel lazult
http://www.gixxernation.com/fo...
Keresd brian-t a motorgumik topikban.
Szedd szet a szervo motort. Furd le a szegecseket nyugodtan aztan vizsgald at a fogaskerekeket. Ha mechanikusan jo akkor forraszd at mindegyik csikot a nyak-on majd a forrcsucsokat is. Figyelj arra hogy biztos kapcsolat legyen a konnektor es a tekercsek kozott. Ha szerencsed van akkor mukodni fog.
Sziasztok! Sokat bújtam a fórumot mivel nekem is olyan problémám van hogy van egy k4-es 600 gsxr-em, ami kidobta az Fi hibakódot a fórum segítségével kiolvastam a C28-as hibát, a motorom burkolata le van szedve mert fényeztettem így könnyebben megtaláltam ezt a másodlagos pillangószelepet, ha jól tudom ez a Mikuni feliratű doboz a levegőszűrőm mellett alatt vagy nem is tudom hogy mondjam, amíg nem kezdtem el piszkálgatni addig nem volt ilyen csúnya hangja mint most most több másodpercig kerreg, kattog amikor ráadom a gyújtást! Kérdésem az lenne hogy valaki tud-e segíteni a javításában, jó lenne ha minél előbb mert így nem igazán megy a gép :( Menni megy csak nem pörög ki
Köszönöm! :-)
Nagy ram.
ez ingyenes és baráti amugy mért adod el a 4xl-es kabátot? kicsi? adok helyette 3xl bőr shoxot,nem cserébe
Egy tanfolyam biztosabb.
mág 1 csapás és az is meg van
A mandarin dialektuson gondolkodom.
ha állon csaplak még belgául is meg tanulsz
Én kézzel fordítok nem kell hozzás semmi.
"On my '06 750 you: Press and hold the ADJ and SEL buttons for 3 seconds to switch between KPH and MPH.

Bocsánat, megszokás...
A K6(7) 750-en: Nyomd le és tartsd az "ADJ" és a "SEL" gombokat 3 másodpercig az átkapcsoláshoz Km/h és M/h között.