Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem nyert.
remélem jól be verted a fejed,mert ha nem én majd meg teszem,hogy a traktor düljön rád
Jujj...............leszakadt a szék támlája ahogy nyerítek a röhögéstől a kép láttán.
jól van ALÓL oszt még én vagyok a traktoros na de rakok neked 1 képet hogy sirjál a minőségi gyönyörtől
Ha nincs rajta az idom egyértelműen látszik honnan csöpög.Ha a vízpumpa akkor az alatta lévő kis lyukon fog csöpögni.Ga a hűtősapka akkor értelem szerűen a hűtő oldalában a tetején lévő cucc alól,de lehet hogy valamelyik csőbilincs enged.
Bogyó meg amúgyis labilis idegzetű mert minden motorozás előtt besír ha látja azt a randa kacsaszerű képződményt amit motornak hív.
Úgyhogy csak ereszd el a füled mellett amit mond.
Titta zakkant.
Köszi a segítséget, mindenképp megpróbálom ezt hétvégén. Mi a helyzet akkor, ha az indexvisszajelzőm balra indexelésnél nem jelez vissza? ehhez csak nem kell szakszervíz
figyelj jól mert le irom a megoldást vágjál szét egy bicigli belsőt és tekerd be a vizpumpát,drótozd körbe 0,3-mas acél dróttal,ha a tömszelence enged,oda elég egy kis gabi fogkrém,ha a hütő sapka enged arra tegyél pamut sapkát,gondolom van és mivel nyár van nem használod örültem hogy segithettem
lehet félreérthetően fogalmaztam, nem akarom a vízpumpát szétszedni.. viszont mindenképp kíváncsi vagyok a hibára, úgy szeretném szervizbe vinni, hogy tisztában vagyok vele, hogy mi a baja.
szerintem meg csak izzad a tenyerd ne szoritsd annyira azt a kormányt
Hát..............ne vedd fel nem cseszegetni akarlak de ha nem tudod inkább a megoldás a szervíz.
Inkább mint hogy valami ne sikeráljon.
Nincs meg a megfelelő szerszámozottság se egy vízpumpa szimeringezéshez szerintem.
ha a vízpumpánál akkor gondolom az cserés (hol találom meg a vízpumpát? nem szedtem szét még mióta nálam van) de ha a kupaknál akkor mi a megoldás?
A hűtősapkánál kéne neki vagy a vízpumpánál.
Idomot ledobod bemelegíted addigra hogy kinyomja és sasolod ezerrel.
Sziasztok!
idén vettem egy k3-ast és van egy olyan bajom vele, hogyha felmegy a víz 100 fokra (ha jól tudom 103-104 körül kéne kapcsolnia a ventilátornak) akkor valahol kinyomja magából. Miért, és hol nyomhatja ki a vizet?
Van rákötve egy direkt kapcsoló a hűtőre oké, hogy azt bekapcsolom és nem melegszik fel addig, de ez elég sufni megoldás erre a problémára szerintem.
Gyóni Beton, gyertek el, ha jó lesz az idő.
Nemmondod.................sose áruld el.................titok.

Élszmég?
Szia!

Igen.... én tudom!
Sziasztok. A k6-osnak tudja valaki hogy mennyi az üzemi hűfoka?
Köszi ez nekem is megvan. Nekem a km óra belsejéről kellene a rajz :)
A rajz GSX-R 600 K5
Köszvény?
szerinted,?mért kopik a térdem?
Négykézláb söpörsz?
dugjál bele söprü nyelet nekem egy egész bele is fért
Jaja , bocs vakon voltam hirtelen megörültem ,hogy van eladó ,mert én is keresek :