Üdv Sziasztok. 1 Kis Segítségre Tanácsra Lenne Szükségem Tőletek. K4-es 600as Gsxr-nek Az Üzemanyagon Állítva Lett Számítógépről Állítólag Programról (Még Az Előző Gazdánál) Azzal Az Indokkal Hogy Ő Használta Még Hidegben Is. Indult Is Pöcc Röff Mondjuk Neki Bentvolt A Szobába Kitolta Ment Szépen Alapjáraton Járt Minden Okés Volt. Hazakerült Másnap Indítottam Beindult Szépen Járattam És 1szer csak megállt. Kivettem A Gyertyákat Éreztem Rajta Hogy Benzines Volt Nagyon. Letisztítottam Visszatettem Indult Megint Pöccre De Ekkor Már Alapjáraton Befulladt Utánna Még Beindult Fordulaton Semmi Gond De Mihelyst Elengedtem A Gázt Alapjáratra Leáll! Ha Több Gázzal Indítom Nem Is Indul Csak Pucolás Után. Ötletek? Esetleg Debrecen Környékén Valami Jó Szakember Aki Visszatudná Programozni?
1 kis segítséget szeretnék kérni.K3 as gsxr 600 am van és most mérföldben mér de valahogy átlehet állítani km/h ba csak nem tudom.
Aki tudja irja már meg köszi
Kapott rendesen.de szerintem direkt kibasznak a japok velem.Ha kicsit kevesebb lesz a hideg es a ho lelegtelenitem es hatha.bar levegovel megkuldve hozzaer a betet valamelyik oldalon a tarcsakhoz mindket nyeregnel.kiderul husvetra.
Van.Sőt.Teljesen új karmantyúk,beáztatva fékfolyadékba,berakva a helyére,patika tiszta nútok,dugók.És szerintem így is szorulni fog.
Kevés szilikonzsírt szokás rakni a karmantyúkra vagy faszság?
Nem tud.A legtöbb része aluminum és acél szinterezve.
Suzukinál max a csavarok jó része és a féktárcsa.
Nekem max a tárcsa de asse.
Csavar mind rozsdamentes.
Az jó hely, rendeltem már onnan a lámpához átalakítót. Az tényleg olcsó volt, a posta többe került, mint maga a cucc. De dekliből olyan sok nem kallódik ott se, tavaly nem volt. Másik muki meg 40e körül tartotta, mert karcmentes. Nem lenne lényeg megvennem, nem ereszt, csak hegesztett, esztétikai a dolog (mondjuk elég vékony az anyag) Bár a motor összképébe lazán belefér
SMD ledekre gondolsz. En kekre csereltem az RC 51 muszerfalmegvilagitast. Nem bonyolult ha valakinek van egy kis elektronikai erzeke, ha meg nincs akkor csak utana kell olvasni az smd ledekrol. Barmely elektronikai boltban van barmilyen szinu. Vagy ebay.
Végül is egy kérdést megér
Bár tapasztalataim szerint,ami kicsit vagy enyhén karcos azt általában nem igen cserélik le az emberek,vagy úgy hagyják vagy kijavítják-ráfújogatnak...
Hát jah...a bontós dolog is olyan,hogy ha van és pl. blokkot kell azért megkezdeni akkor drága lesz,ha van dögivel akkor meg szinte a többség ütött kopott,de néha van ahol kapni kielégítő minőséget
Pl. öcsémnek is kellett dekli a generátorra,mert elkopott aztán Suzukiban aszem 30eFt volt,bontóban meg egy eléggé jó állapotút megkapott 12eFT-ért (sugomotor.hu)
Sok sikert
Karcos még lehet,azzal nincs para Tudom én,hol terem a celofán,nem ez a bibi. Csak ki tudja, hátha valamelyik ügyes anélkül adta el a motorját, érthető a feltevés, nem?
De terjesztem azt igét, kapcsolati rendszerek ésatöbbi, mint lehetőség, ez a hely sem utolsó. De kérdezősködöm, telefonálgatok majd, viszont nem tömegcikk, tavaly nem volt, vagy nekem nem felelt meg.
(Mellesleg a mai napig röhögök az egyik bontós árajánlaton..)
Itt is felteszem A kérdést!
Valakinek kallódóban egy K3 generátor dekli? Lyukas nem kell, javított meg csak végső esetben. Ajánlatokat,virágokat az asztalomra kérem
Műszerfal kérdés részemről is. Egy ismim kivitte angliába a motorját, és ahhoz hogy ott honosítani tudja, át kell állítani a műszerfalat h mph -ban mérjen. Miként valósítható ez meg? Megvalósítható egyáltalán?
1 kis segítséget szeretnék kérni.K3 as gsxr 600 am van és most mérföldben mér de valahogy átlehet állítani km/h ba csak nem tudom.
Aki tudja irja már meg köszi
Kevés szilikonzsírt szokás rakni a karmantyúkra vagy faszság?
Azé küzdök ezzel a rohadt nissin fékkel mint oroszlán.
Suzukinál max a csavarok jó része és a féktárcsa.
Nekem max a tárcsa de asse.
Csavar mind rozsdamentes.
Bár tapasztalataim szerint,ami kicsit vagy enyhén karcos azt általában nem igen cserélik le az emberek,vagy úgy hagyják vagy kijavítják-ráfújogatnak...
Hát jah...a bontós dolog is olyan,hogy ha van és pl. blokkot kell azért megkezdeni akkor drága lesz,ha van dögivel akkor meg szinte a többség ütött kopott,de néha van ahol kapni kielégítő minőséget
Pl. öcsémnek is kellett dekli a generátorra,mert elkopott aztán Suzukiban aszem 30eFt volt,bontóban meg egy eléggé jó állapotút megkapott 12eFT-ért (sugomotor.hu)
Sok sikert
De terjesztem azt igét, kapcsolati rendszerek ésatöbbi, mint lehetőség, ez a hely sem utolsó. De kérdezősködöm, telefonálgatok majd, viszont nem tömegcikk, tavaly nem volt, vagy nekem nem felelt meg.
(Mellesleg a mai napig röhögök az egyik bontós árajánlaton..)
Itt is felteszem A kérdést!
Valakinek kallódóban egy K3 generátor dekli? Lyukas nem kell, javított meg csak végső esetben. Ajánlatokat,virágokat az asztalomra kérem