Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Srácok! Valaki próbálkozott már a műszerfalban izzót cserélni esetleg más színre?
Hello!

Jön a szezon,felnézek ide is.
Már aki volt kint, annak hogy tetszett a Hungexpo motorshow?
nincs valakinek a spájzba támasztva egy felesleges K1 cromszára?lehetőleg jó és occón
Elsősorban műszerfal érdekelne, de kelleni fog még kormány teleszkóp is ill. egy felső villahid
Reméljük talán nem, nem látszik semmi "meglepetés ajándék", de mondjuk az továbbra is érdekes, hogy miért cserélt rajta zárat, magától nem megy az tönkre az biztos. Amúgy most kb egy olyan kulcs nyitja mint amit bicikli zárakhoz adnak... Na mind egy ennél nagyobb baja aztán sose legyen
A farokidom a balos, amiben a zár van, az volt egy másik motoré.....csak úgy zárat nem cserélnek ilyen motoron....nézz be a farokidom mögé, lehet vannak ott más meglepetések is..... javított segédváz, segédváz nyúlvány, stbstb....de ne legyen!
Mi kellene még hozzá?
Sziasztok! K4 K5-re keresek első jobbos taposót, ill érdekelne még pár alkatrész. ha tud valaki segiteni kérem jelentkezzen! Köszi
mármint mi?
Szia!
Talán, mert az is egy másik motoré...
BPF villák,brembo féknyergek.
Gumifékcső.
Köszönöm a múltkori segítségeteket,bővült a garázsom egy 600-as K3-assal!Kicsit el voltam tévedve a K4-essel,mert 2004-es évjárat!Na de mindegy is,hiszen kifejezetten ilyen "lámpásat" kerestünk! Szuper a gép,remélem így is marad!
Jöhet az olaj csere! Castrol Power 1 Racing (GPS) 10W-40 jó lesz bele?Levegő-olajszűrőt honnan lehetne jó áron beszerezni?
Na majd lemérjük amikor megyünk a Prop tech-be
Hát ha 56km re van akkor az oda-vissza 112...ha mondjuk csavarogtál 30-40km et akkor az már 150km és 4000ért csak 9.3 litert kapsz.Tehát kb akkor 6 liter volt a fogyasztásod 100on ami nem számít soknak
hm... Én és barátnőm múltkor elmentünk Egerbe (tőlem 56km-re van) és akkor 4000FT-ért tankoltam. Akkor Egerbe motorozgattunk egy kicsit és mire hazaértem füredre addigra már villogott... A sebességem az 90 és 230 között mozgott... Úgy érzem valami nálam nem tökéletes...
Nekem villogástól számítva, normális közlekedés mellett, 50 km. 75-t mértem én mikor kifogyott, azért szoktam 50-el számolni. Nekem fogyasztás vegyesbe 5,5-6 liter. A lövöm neki, akkor nem nézem!
Én is a napokban teszteltem a fogyasztást...legutóbb mikor letettem kb 10km e világított már a "tankolj paraszt lámpa" tettem bele 5000ft nyi bengát (11.6 liter) És 209 km nél éledt ma fel a lámpa ujra.Ebben a majdnem 210km ben volt város volt percekig alapjáraton melegítés , városon kívüli 100-220 közti tempó, teligázos előzések szóval úgy minden.Most kicsit állatabbul is közlekedtem mint amugy szoktam. Tehát így is 5.7-5.8 at vett be a gép ami ennél a használatnál Nekem abszolút kielégítő.
te,hát meg pörgetlek mint kurva a ritikült
huszon pár KM-ert én is mentem már világitó tolom motort lámpával ekkor be mentem egy kutra,mettem egy rágót,pár perc rágás után a világitó lámpára ragasztottam azóta nem világit
Hm... Hát én ezt tesztelgetem:) Ma úgy mentem el tankolni hogy már nem villogott hanem folyamatosan égett. Na most tankoltam 4,5 litert kicsit keringtem a városba de nem olyan hamar elváltogatósan(Tetszik a hangja valljuk be az őszintét ) és ismét elkezdett villogni... Na most eleve kevés volt benne amikor tankoltam lehetett olyan fél liter, liter talán. Akkor most vagy valami gond van és zabál mint az állat vagy van egy bizonyos pont ahol villog... Ti mire tippeltek ?
Na azzzz egy minőségi precíziós európai manufaktúra műve.
nem ilen távolkeleti agyonyomorgatott bóvili.
minőségi,és nem darál menet közbe