Az első villanástól számítva 30 km-t elmegy, annyit már próbáltam, de a nyél gázt nem javaslom. Ment volna még többet is, de nem akartam úgy járni mint Zoleeee...
Hali, köszi a választ! Basszameg ettől féltem Ja, tuti az ülését cserélték mert a slusszkulcs az gyári, már csak azt lenne jó tudni miért cserélték le a zárat...
Ez az amit nem szeretnék! Ráadásul a telefonom roppant hamar lemerül sajnos... Néha szoktam pót telefonnal járni de amilyen szerencsém van akkor úgy is az lenne hogy telefonom lemerül és pót telefon sincs nállam.... Ezért is a kérdés
Sziasztok! A múlt héten vettünk egy K6-os GSX-R-t és így első körben csak annyi lenne a kérdésem, hogy az utas ülés/üléspúp zárját tényleg nem nyitja a slusszkulcs? Mert nekem az eladó adott egy másik pár, ilyen kicsit kisebb fajta kulcsot, ami nyitja azt a zárat és nemtom, hogy ez mennyire gyári.
Köszi a válaszokat; dobok egy-két képet a motorról, sajna még elég gagyik mert hazahozatal után készültek hamar-gyorsan telefonnal.
Srácok! Élősszőr is SRAD tulajdonosokhoz rendezném kérdésem vagy aki vágja hogy van ez Hány liternél kezd el villogni a "szegénységlámpa"? Mennyi kilométert mehetek vele ha villog? Ezer hála ha valaki ezt megmondja nekem
Vagy hagyod a fenébe és használod két kulccsal.
alamelyik zárat cserélték és nem gyári a kulcsa.
Valszeg az ülésé.
Köszi a válaszokat; dobok egy-két képet a motorról, sajna még elég gagyik mert hazahozatal után készültek hamar-gyorsan telefonnal.
Csak legyen feltöltve nálad a mobil.