Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

el tudom képzelni , müzzel volt nekem is hasonló élményem , azóta odafigyelek az ilyen apróságokra, hogy benzin szint...
na a traktorszemü,véres vizelet szinü wartburg
és varrott talpa... nagggyyyon tuti...
Inkább hígfosás és savas hányás színű keverve.
minőségi sárga
Mint mondtam nagyon funny..................
Az első villanástól számítva 30 km-t elmegy, annyit már próbáltam, de a nyél gázt nem javaslom. Ment volna még többet is, de nem akartam úgy járni mint Zoleeee...
Bazz...............ezis libafos színű...................
ehun e né
Eredetvizsga már megvolt, ilyennel nincs gond hála az égnek
Aha, az lesz szerintem mert jobban szeretem ha egy kulccsal megy minden, így is sok cucc van nálam.
Nem biztos hogy lopott.................lehet szétzúzott faridomos is.
Ha eredetiség vizsgán átmegy akkor nem lehet lopott.....
Valamelyik profi kulcsosnál átlamellázzák ha mákod van.
Vagy hagyod a fenébe és használod két kulccsal.
Hali, köszi a választ! Basszameg ettől féltem Ja, tuti az ülését cserélték mert a slusszkulcs az gyári, már csak azt lenne jó tudni miért cserélték le a zárat...
Nekem fogyott már ki 280 és 180 Km után is.
Ez az amit nem szeretnék! Ráadásul a telefonom roppant hamar lemerül sajnos... Néha szoktam pót telefonnal járni de amilyen szerencsém van akkor úgy is az lenne hogy telefonom lemerül és pót telefon sincs nállam.... Ezért is a kérdés
Nyitnia kell.
alamelyik zárat cserélték és nem gyári a kulcsa.
Valszeg az ülésé.
Sziasztok! A múlt héten vettünk egy K6-os GSX-R-t és így első körben csak annyi lenne a kérdésem, hogy az utas ülés/üléspúp zárját tényleg nem nyitja a slusszkulcs? Mert nekem az eladó adott egy másik pár, ilyen kicsit kisebb fajta kulcsot, ami nyitja azt a zárat és nemtom, hogy ez mennyire gyári.
Köszi a válaszokat; dobok egy-két képet a motorról, sajna még elég gagyik mert hazahozatal után készültek hamar-gyorsan telefonnal.
Próba.Tuti érzés a semmi közepén kifogyni.M5-ösön.
Csak legyen feltöltve nálad a mobil.
Hát nem szeretném Bár jó lenne tudni tényleg
Próbáld ki.................én megtettem...................vicces.
Srácok! Élősszőr is SRAD tulajdonosokhoz rendezném kérdésem vagy aki vágja hogy van ez Hány liternél kezd el villogni a "szegénységlámpa"? Mennyi kilométert mehetek vele ha villog? Ezer hála ha valaki ezt megmondja nekem
Boldog névnapot! :)
Gumicsimmád van?......................vidéki.