A gyök kettő az 140 volt azért lett majdnem sok a kanyar. Tudom hogy meg tud lepni 60- al mentem mikor elkezdtem előzni a kocsit aztán egy pillanat múlva meg már le akart szedni a menetszél. Pontosan érzem én is a tapasztalatlanságomat,de szerintem ha megélek 1-2000 Km-t egészen belejövök.
Nem fikázom csak meglep az ennyire kevés tapasztalat és a túlzott önbizalom keveréke.
Ne szűrj le sokmindent egy 4-5 fogkban elkövetett városi gyökettővel való menetből.
Nagyon meglepő tud lenni egy ilyen motor.
Az oldal idom tetején látszik hogy neki dőlt valaminek és végig húzta.Az űlésnél van még horzsolás,de ott meg is repedt az idom!A másik oldalon vannak még kőfelverődésnek állított hibák,de azok nem horzsolások!Fejidomnál pedig a lakk réteg kezdett felpúposodni!Kb ennyi,de ez pont elég is gondolom...
Átnézzük még alaposabban majd,ha ennél maradunk,mert vagy nem keresik ezeket a motorokat,vagy nagyon kell neki a pénz...de 150-et olyan könnyen engedett az első beszélgetéskor,hogy csak néztem!
A K4-nek szép hangja van,nem füstöl,igaz a próba kör még kimaradt az idő miatt és a tiltás is!(biztosan örülne a gazdája,ha hideg motornál megnézném hogy szabályoz le) Döntve is volt,de szerencsére csak kerítésnek!
Sajnos az idomok nincsenek túl jó állapotban rajta,de ezt az ára is tükrözi!(meg öcsém eddig csak biciklizett,szóval úgy is eldobja) ---Ez vicc volt!Ezeken a típusokon gyárilag van kormány gátló?Ha igen,akkor a LED-es indexeken semmi extra nincs rajta!Ami nekem fura volt,hogy kb 30 másodperc után 30 fokos volt a víz!
Szóval akkor nincsenek már ennek a típusnak gyári bajai,betegségei!Ennek örülök...Köszönöm a segítséget!
Hajrá.
Itt nem kell tekercs.
http://youtu.be/0igufwYYyaA
Ne szűrj le sokmindent egy 4-5 fogkban elkövetett városi gyökettővel való menetből.
Nagyon meglepő tud lenni egy ilyen motor.
Átnézzük még alaposabban majd,ha ennél maradunk,mert vagy nem keresik ezeket a motorokat,vagy nagyon kell neki a pénz...de 150-et olyan könnyen engedett az első beszélgetéskor,hogy csak néztem!
Ha gyász az idomzat tényleg nézzétek át a vázat is.
Sajnos az idomok nincsenek túl jó állapotban rajta,de ezt az ára is tükrözi!(meg öcsém eddig csak biciklizett,szóval úgy is eldobja) ---Ez vicc volt!Ezeken a típusokon gyárilag van kormány gátló?Ha igen,akkor a LED-es indexeken semmi extra nincs rajta!Ami nekem fura volt,hogy kb 30 másodperc után 30 fokos volt a víz!
Szóval akkor nincsenek már ennek a típusnak gyári bajai,betegségei!Ennek örülök...Köszönöm a segítséget!