Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még a tolnai barátod a sárga géppel is tudott jókat mondani
Van........dio utan jogsi nelkul es zero tapasztalattal hacczal.
Tényleg! Amivel itt a sportmotoron nem találkozol az nincs is.
Régen azt hittem a 150-el menő simsonok és a 200-at tudó RS125-nél nincs lejjebb. Mekkorát tévedtem.
Hú tényleg! Ki is volt ez? Aki élete hibájának nevezte a vételt mert csúnyán szabályoz a motor!
A K2-es szarul tilt... darál.. ha ez szempont vegyen K4-est

Nehogy egy életre megbánja
A legnagyobb gyengéje a tulajdonos.9 éves ergo már feküdhetett jobbra-balra.Ezt nézd meg.
Meg ne füstöljön,zakatoljon,nem menjen két nyomon,megálljon,villogjon,dudáljon satöbbi.

Nameg a bogyó féle nagyon gáz stuntos átalakítást kerüld.
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék tőletek!
Öcsém szeretne vásárolni egy GSX-R600-ast!Az alapvető dolgokon kívül nem igazán tudom hogy ennél a típusnál mire kell figyelni!Vannak e betegségei bizonyos évjáratoknak,hajlamos e valami hamarabb tönkre menni mint kellene stb!Milyen jellemző hibái lehetnek?Egy 2002-est és egy 2004-est nézett eddig!Előre is köszönöm a segítségeteket!
Jajj...hát én nem vagyok akkora vidéki, hogy meg tudjam különböztetni ezeket az ördögi masinákat egymástól....
Ezt is ki kell kerülni a motorkámmal, meg a másikat is valahogy....... Nekem ezek csak lassan mozgó útakadályok...meg aszfaltra szarfelhordók, amin lehet csúszkálni a kritikus pillanatokban....
Má abból sejtettem hogy puhapöcs vagy hogy szereted a lányos sornégyes mocikádat.
De mostmár bizton tom.Légkondit egy traktorba.
Mi annakidején nyitott ajtóval is megelégedtünk.

Haja anno még macho traktorok vótak.
téleg az de én el meresztem benne a picsámat még klima is akad benne,meg 100 lovacska a 82 helyett
Ez szar..............az MTZ 82-es viszont király.
szijjjja Szobanyulam a 1025.3 nem kamilyon ennek az orrán kicsit több a vas......és el fér azon is és a Wartburg motoros traktoros barátunknak is tetszik szerintem a tipus
Szia mocibugyi
Csak akkor szedd le a hűtőrácsról, ha már megszáradt, úgy faszán lepattan róla egyben....a többi már lejön melegvízzel a kamionmosóban!
És nem fog kenődni annyira....
Muhaha.
minőségi
Olyan biztosnem. Ez szép és igényes.
A tied meg...........hmmm..............proli sárga.
nekem volt olyan szinü mint a Wartburgod csak a csirke ivott belőle az udvaron

Az kék vót..........babakék.
a szinét is el tanáltad régi KGST lavor szinü
Tudom.

Van még pár ilyenem tartalékba.
velem szembe jöhet......csak előtte szóljon hogy üljek át a 1025.3-ba
Wartburgos
Te meg csak eccer hányd úgy nyakon az airbox elejét híg borsófőzelékkel hogy legyen pofája annak a gyösznek.
Nem is baj, kell a természetes szelekció az emberiségnek és a motoros társadalomnak is!