Szia Bucika!
Gyújtáskapcsoló+ECU kell, kulcsot ad, hozott kulcsra nem vállal garanciát, az első kulcs 35.000 Ft.-, minden további 10.000 vagy 15.000 Ft asszem......
Ja és azt használhatod életed végéig, nem kókányolt szar.
Nem minden kulcs jó, hiába egy az egyben úgy néz ki! Másolást, aki ért hozzá, az csak saját maga által adott kulccsal csinálja.
Köszönöm szépen a segítséget!
Számomra a kulcs formája volna a fontos!
K5 600-am van, ha jól tudom, akkor ezek még nem voltak Imós kulcsok!
Viszont mivel ilyen gagyi Kínai kulcsokat másoltatott az előző tulaja, ezért szeretném a K6-os kulcsát fellelni valahol!
Nekem egy GSX-R-ben ne 200Ft-os, téglalap alakú kulcs legyen, ha nem valami esztétikusabb!
Ha esetleg tudtok ilyet, akkor azt is nagyon szépen köszönöm! :D
Felderítésen vagyok, lassan elkezdem feltölteni a készletet.
Még Mindig a Dunlop D211GP lesz a fő csapásirányom, de tervezem a többi abroncs bekészletezését is.
Őket tudom ajánlani , akár minta nélkul is elkészítik az immos kulcsot, az ECU és a gyújtáskapcsoló alapján . Értik a szakmájukat, és rendesen bánnak az emberrel.
Sziasztok!
Olyan dolog érdekelne engem, hogy a gyári kulcsaim valahol piciny kis országunkban vannak elvesztve, hála az előző gondos gazdájának! (KURVA ANYJÁT)Az volna a kérdésem, hogy tudtok olyan lehetőséget, ahonnan tudnék nyers kulcsot vásárolni?
Ha lehetséges ilyesmi, akkor a K6-os kulcsa érdekelne!
Egy elérhetőséget, vagy egy árat ha tudnátok rá, azt nagyon szépen megköszönném!
Már fut egy szerelvény éjszaka, most jön kettő, nyomják ezerrel a teszteket.
Fasza kukássárga wartburgroller tulajdonosa vagy, már megnéztem!
Szokjál már le a DUNLOPRÓL, szerintem a PRELLI SUPERCORSA jobb, és többet is bír...
Vagy vedd fel a terméklistára....
Szökrényes Zoltán : 06-30-339-35-89 Pápai fószer, korrekt nagyon!
Gyújtáskapcsoló+ECU kell, kulcsot ad, hozott kulcsra nem vállal garanciát, az első kulcs 35.000 Ft.-, minden további 10.000 vagy 15.000 Ft asszem......
Ja és azt használhatod életed végéig, nem kókányolt szar.
Nem minden kulcs jó, hiába egy az egyben úgy néz ki! Másolást, aki ért hozzá, az csak saját maga által adott kulccsal csinálja.
Megtaláltam a linken amit küldtél!
Nagyon szépen köszönöm!
Számomra a kulcs formája volna a fontos!
K5 600-am van, ha jól tudom, akkor ezek még nem voltak Imós kulcsok!
Viszont mivel ilyen gagyi Kínai kulcsokat másoltatott az előző tulaja, ezért szeretném a K6-os kulcsát fellelni valahol!
Nekem egy GSX-R-ben ne 200Ft-os, téglalap alakú kulcs legyen, ha nem valami esztétikusabb!
Ha esetleg tudtok ilyet, akkor azt is nagyon szépen köszönöm! :D
Még Mindig a Dunlop D211GP lesz a fő csapásirányom, de tervezem a többi abroncs bekészletezését is.
http://www.kulcsmasolas.com/za...
Olyan dolog érdekelne engem, hogy a gyári kulcsaim valahol piciny kis országunkban vannak elvesztve, hála az előző gondos gazdájának! (KURVA ANYJÁT)Az volna a kérdésem, hogy tudtok olyan lehetőséget, ahonnan tudnék nyers kulcsot vásárolni?
Ha lehetséges ilyesmi, akkor a K6-os kulcsa érdekelne!
Egy elérhetőséget, vagy egy árat ha tudnátok rá, azt nagyon szépen megköszönném!
Nincs valakinek esetleg elfekvőben GSX-R 600 K4 törött elsőlámpája?
Mind1 mennyire törött nekem csak 1 fülre lenne szükségem.
Gyári 2.5 előre 2.9 hátra
Ecseri.