Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd beszélünk ha felnőttél.
a jó isten fosson nyakon motorozás,bocsánat,traktorozás közben
Hát amúgyis terhelt vagy egy donaldkacsa szín rémronda kehes üszökkel.
banyek
Fogalmam sincs
akkor ki ez ?
De.. de ez nem én vagyok
most igen vagy nem? valamelyik fórumos innen nem te jártál a corvinusra ?
Azt hitted hogy én vagyok a képen? Vagy mi?
inkább mint száncsam az aszfaltot a traktorral
Te a Papucsbanhasaló vagy.
várjámá ez nem is te vagy Dipshit ! valakivel keverlek
Kegyelmet kapsz
Nem baj az ha meghalok legalább nem lesz több probléma mások élete meg még ennyire sem érdekel. Egy tipikus egoista bunkóparaszt gyerek vagyok.
Mindenhová
a rutinosok is el eshetnek itt vagyok példának ÉN
ezamegalol! !
Gyorshajtás topic.... megaLOL

Ha mákja van annyira befosik hogy hanyagolja és porosodik a garázsban.
Csak itt a sportmotorról van vagy egy tucat ilyen megtörtént eset. Emberke 33 évesen első motornak megvette a ZX-6R-t, este már halott volt. 3 gyereket hagyott hátra.
Edem89 kölcsönadta a haverjának a K5 750-et és az meg is halt vele ott az utcában.
A mecseki rém K2 750-ent vett első nagymotornak.
Eredmény:

Előtte jöna a kövérgáz hidd el...........akkormár kezdődik a hubazzmeg............majd kurvagyorsan a kanyar és akkómá nem a hubazzmeg hanem a tejóisten jön.

De igazából még észlelni se fog semmit csak ül bambán.
Nem a kövérgázzal lesz a gond hanem azzal ha 130-160-nal közeledik majd a kanyar... na akkor ott hubasszmeglesz és fékbemarkolás....

..a többit meg el lehet képzelni
Ezt vágom én persze.

Viszont ha nem ismered az egészet,nincs tapasztalat az első kövérgáznál elszalad az a sok ló és akkor nem tod mit kell csinálni gyorsan és nagyon fájdalmasan fogsz nézni az aszfalton hemperegve hogy mi is vót ez.

És bocsi hogy mondom de a legapróbb dolgokat sem tudod akkor honna fogod tudni mi merre?
Én még 35e Km után is csak azt látom mi mennyit nem tudok.

Kezdőként eszembe se jutott 120 ló fölötti idomos sportot venni.
Kísértetiesen emlékeztet ez arra az esetre, amikor a paraszt 0 rutinnal kihozta a Hayabusát a szalonból, de a főutca végére már nem ért el vele és haza se ment soha többet... De legalább úgy csináld, hogy maradjon használható szerved!
Sajnos még a robogó sem az enyém volt. Mikor 14 éves voltam vittek egy 600-as gsx-r-el. Egyből szerelem lett,egyből tudtam, hogy ez az ami nekem kell. Akárhányszor elment mellettem egy gyorsasági mindig összeszorult a szívem. 10 évet kellet várni rá mire összejött Mikor elhoztam 50-60-al jöttem csak mivel városba nem akartam száguldozni,de mikor otthon láttam és kezdtem felfogni, hogy ez az enyém hát az-az érzés leírhatatlan volt számomra.