Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

úgy látom nem egyezik , viszont dnor-nak van kérdezd meg
K7-é van, nem tudom , de lehet hogy jó az is...
Sziasztok. K6-os 600-ba mit szoktak tankolni? 95vagy 98? Az előző tulaj azt mondta, hogy a shell-nél csak 100-ast tankolt bele, de shell kutat nem sokat tudok itt a környéken.
K8-as 600-ashoz keresek exup szelep bowdent.
Köszönöm szépen a választ .

Minőségi britt szupersport masina.
de az kávédaráló......
Simán kijön nekem.
Csak a tengelyeket kell kivenni.
Megnéztem a haynes bibliát.
Gixernél fogja hengerfej
Mintha nekem kijönne.................
Vagy nem.Fingom nincs.
Csak feszítőt cseréltem de az 23e volt.
Ahha.
2 profillal trolkodsz ?
vezetőnek nem szokott baja lenni de ha azt is cserélni kell akk hengerfej le mivel az fogja vezetőt és akkor tömítések munkadíj 100 körül lehet nem áll meg
Na még a két vezető.
KB 80 rugó.
Vez. lánc szintén 20-25 körül....
Kavicsfelverődés mentes idomok,túlhúzott csavarok, kormány ütközőnél beverődés,motortérben kosza kábel rengeteg....
Hát............nem olcsó.
Feszitő kb 30.000 körül mozog...
Sziasztok!
Lecserélem ZXR750-emet 750, vagy 1000 gixerre, épp vásárlás előtt állok. Abban kérném a segítségeteket, h milyen jelei vannak, ha előzőleg pályamotorként használták a motort? A hirdetéseket nézve hazánkban nincs is pályamotorozás, mert mindegyik motor "soha nem látott pályát", "csak túrázásra használt", stb. Köszönöm a segítséget!
Sziasztok!

Egy kis segítséget kérnék tőletek Van egy GSX-R 600 k3 motor most van benne 43000km . Vezérműláncot mikor kell cserélni ? Gondolom a feszítőt is szokták a lánccal együtt cserélni akkor ? Eddig szép egészséges hangja van semmi szelep illetve lánc hang .. Ha csere éret lesz gondolom a motor hangján észre lehet majd venni Feszítőt nézegettem de sehol nem találtam hozzá eben már az automata feszítő van aszem kb mennyi lehet az ára ?
Segítségeteket előre is köszönöm .

Üdv,
Szinyák
Akkó most fogadjam meg hogy csak annyit megyek?
Évi 2-3ezer kilométernél nem oszt nem szoroz az a felár...
Huvva drágák.
Így nagyon káros a hatásuk a pénztárcára.
Felesleges.
Srácok. Közvélemény kutatás!

Szokott-e valaki hosszú távon EVO NEO, V-Power, Maxxmotion üzemanyagok közül tankolni? Van ezeknek bármiféle haszna, vagy káros hatása?