Sziasztok. K6-os 600-ba mit szoktak tankolni? 95vagy 98? Az előző tulaj azt mondta, hogy a shell-nél csak 100-ast tankolt bele, de shell kutat nem sokat tudok itt a környéken.
vezetőnek nem szokott baja lenni de ha azt is cserélni kell akk hengerfej le mivel az fogja vezetőt és akkor tömítések munkadíj 100 körül lehet nem áll meg
Sziasztok!
Lecserélem ZXR750-emet 750, vagy 1000 gixerre, épp vásárlás előtt állok. Abban kérném a segítségeteket, h milyen jelei vannak, ha előzőleg pályamotorként használták a motort? A hirdetéseket nézve hazánkban nincs is pályamotorozás, mert mindegyik motor "soha nem látott pályát", "csak túrázásra használt", stb. Köszönöm a segítséget!
Egy kis segítséget kérnék tőletek Van egy GSX-R 600 k3 motor most van benne 43000km . Vezérműláncot mikor kell cserélni ? Gondolom a feszítőt is szokták a lánccal együtt cserélni akkor ? Eddig szép egészséges hangja van semmi szelep illetve lánc hang .. Ha csere éret lesz gondolom a motor hangján észre lehet majd venni Feszítőt nézegettem de sehol nem találtam hozzá eben már az automata feszítő van aszem kb mennyi lehet az ára ?
Segítségeteket előre is köszönöm .
Minőségi britt szupersport masina.
Csak a tengelyeket kell kivenni.
Megnéztem a haynes bibliát.
Vagy nem.Fingom nincs.
Csak feszítőt cseréltem de az 23e volt.
KB 80 rugó.
Lecserélem ZXR750-emet 750, vagy 1000 gixerre, épp vásárlás előtt állok. Abban kérném a segítségeteket, h milyen jelei vannak, ha előzőleg pályamotorként használták a motort? A hirdetéseket nézve hazánkban nincs is pályamotorozás, mert mindegyik motor "soha nem látott pályát", "csak túrázásra használt", stb. Köszönöm a segítséget!
Egy kis segítséget kérnék tőletek Van egy GSX-R 600 k3 motor most van benne 43000km . Vezérműláncot mikor kell cserélni ? Gondolom a feszítőt is szokták a lánccal együtt cserélni akkor ? Eddig szép egészséges hangja van semmi szelep illetve lánc hang .. Ha csere éret lesz gondolom a motor hangján észre lehet majd venni Feszítőt nézegettem de sehol nem találtam hozzá eben már az automata feszítő van aszem kb mennyi lehet az ára ?
Segítségeteket előre is köszönöm .
Üdv,
Szinyák
Így nagyon káros a hatásuk a pénztárcára.
Felesleges.
Szokott-e valaki hosszú távon EVO NEO, V-Power, Maxxmotion üzemanyagok közül tankolni? Van ezeknek bármiféle haszna, vagy káros hatása?