Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gyárit kell bele venni amit ír a könyv mert ha töltés problémás lesz az nem úszod meg olcsón.....
ennyi erővel akkor le se kell mosni a gépet mert ki tudja mikor töröd össze veszel 1 jót ami tutira nem hagy cserben vagy veszel egy olcsóbbat ami lehet a puszta közepén fog otthagyni....
Ja.............remélem jobb mint a banner.
De baszhatod a bika akksit ha a motorod gallyra vágja,,nemtöltés,,vagy túltöltés esetén......
majd Pipinél le isszuk
Valószínű
Exide G19
most igen!
kis gyerek?még ezzel soha nem provokáltak
Itt van pl ez: http://www.akkumax.hu/yuasa-ge...

Ezt már bátrabban vehetném? :)
vicces vagy kisgyerek....
Én most egy 1,5 éves bannerrel szopok.10500.-volt anno.
Holnapra kiderül hogy túléli vagy vehetek másikat.

Igazából valahogy a gyári beépítésű akksi sokáig birja az utángyártott bármilyen meg kurvagyorsan megpusztul.

Yuasaából is van 24e körül eredeti japo yuasa és utángyártott yuasa corp. által gyártott kínai ami ugyan nem 24 hanem KB 15e de annyit nem bir mint a gyári.

Ha megpusztul a banner kipróbálom a forexes spirálakksit.
jövőre veheted a másikat..........csak ne épp 1 nappal járjon le a szavatosság
Én ma ilyet vettem,,csak Vartát...kíváncsi leszek rá meddig bírja,,,,9300.- volt.
Ezért kérdezem....hogy miben a különbség.. :)
Élettartamban-e, vagy abban, hogy cserben hagy a szezon közepén..
Mert nyilván, ha ennyire fhos egy 6300 Ft-os akksi, akkor nem veszem meg...de ha csak annyi a difi, hogy nem 6 évig, hanem 4 évig jó...
Varta....
Banner
És milyen jó is akksi miatt szívni a bivalybasznád-Káráslapujtű közti kihalt 25 Km-es bekötőn vasárnap délután szívni egyedül lemerült telefonnal.
Hát...abban igazad van, hogy jó akksit vennél / vennék...csak a mai világban nem tudni, hogy mennyi időre veszed az akksit...
ki tudja mikor jön elém valami őrült, aki miatt összetöröm a vasat, vagy el akarom adni.. :)
6300 ft..... ha már költök akkor inkább jó akksit vennék úgyse 1 évre veszi az ember Yuasa nekem lassan 5 éves és még szerencsére semmi baja ....
Köszi mindenkinek!
Ehhez mit szóltok? : http://www.akkumax.hu/jp-moto-...

90-es indítóáram..
A yuasa-nak 120 van...megéri kiadni a dupláját a különbségért?