hogy ne üveghangon legyen gyors!
meg kurva jó érzés 5000-től úgy gyorsulni, mint 11 ezer felett 600-al.
meg amikor elpörög a segge kigyorsításnál... de jó az! brrrrr.
Háát a hatszázas gixxer árát csak saccoltam...2.55Mft fölé nem lenne érdemes vinniük mert senki nem venné a 750es ellenében. Még így is necc, mert 150eft nem pénz azért a +250ccm-ért.
A 750esét hogy számoltam ki? Vagy melyikét?
Asszem ebbe a topkóba írta egy Suzi-kereskedő a 2.698Mft-ot.
Igaz, erre még rájön a regadó tényleg de akkor is bőven 2.9Mft alatt lesz.
Ez most magas labda de nem ütöm le.
Sztem a K5-szerű "200nálkerékreálló2benaliglepadlózható" gépek már feszegetik a határokat. Jó móka persze, de úgysem tudod kihasználni és hamar itt lesz az idő mikor a 750esek kiporolják újra az ezreseket mind pályán mind utcán. Hacsak nem autópályáról beszélünk...
Danny, ha a 750es gixi 2.698 akkor a 6K sztem olyan 2.55 lesz max de inkább 2.5Mft. A 636 sem lesz több 2.6nál sztem, a 600RR sem változott...sztem az ára sem fog sokat felfelé menni.
3-4Keft többletért annak a hatszázasnak elég nagyot kell villantania a teszteken a többiekkel szemben.
viszont akkor gyorsabb, mint a600-as nyélen... :o)
nyert!
meg kurva jó érzés 5000-től úgy gyorsulni, mint 11 ezer felett 600-al.
meg amikor elpörög a segge kigyorsításnál... de jó az! brrrrr.
150 ezer 250 ccm-ért?
600-750=-150 nálunk falun!
Asszem ebbe a topkóba írta egy Suzi-kereskedő a 2.698Mft-ot.
Igaz, erre még rájön a regadó tényleg de akkor is bőven 2.9Mft alatt lesz.
vagy így lesz vagy nem.
Egyrészt hogyne tudnád kihasználni: a nyomatékát nap mint nap használod.
Másrészt miért kéne kihasználni?
regadót is számításba vetted?
.
ha nem emelnek árakat, azaz tartják a tavalyi árakat, akkor is csökkentettek már... infláció...
Sztem a K5-szerű "200nálkerékreálló2benaliglepadlózható" gépek már feszegetik a határokat. Jó móka persze, de úgysem tudod kihasználni és hamar itt lesz az idő mikor a 750esek kiporolják újra az ezreseket mind pályán mind utcán. Hacsak nem autópályáról beszélünk...
Na azt az egyet elfogadnám!
nekem nem kellene ezres most az tuti.. tehát nekem most mind olyan.
Vajon miért?
Talán mert az értelmesebbje rájött hogy nem jó semmire?
3-4Keft többletért annak a hatszázasnak elég nagyot kell villantania a teszteken a többiekkel szemben.